Deletedmom_85, başlığı Kese gözükmedi olarak değiştirdi.

Bende adetimin gecikmesinden 6 gün sonra evde testle öğrendim. Ertesi gün doktora gittiğimde kese gözükmedi. Kan tahlili istedi hcg 131di. Geç döllenme olabiliyor. 2-3 hafta sonra gel gözükür demişti. Öyle de oldu. Sizde görürsünüz inşaAllah, sağlıklı gebelik dilerim 🥰

Korkutmak istemem ama şöyle olabileceğini de ekledi ilk kese gözükmediğinde. Dış gebelik veya kendiliğinden düşme durumları da olabiliyor.

Gizemtknmz ben de adete göre hesaplayınca 5 haftalıkken gitmiştm ve görünmemişti kese. Hcg 1500 üstündeyken görünür demişti değerime göre. 6 haftalıkken göründü zaten

bsrcap evet söyledi bugün yalancı kese olabilir diye ama değerlerim düzeldiğini görünce folic verdi bakalım yani acaba 6 haftalıkmıdır yoksa dediği gibi daha küçük mü

elfoo çok teşekkür ederim bilgileriniz için benimde şuan böyle ozaman normale döner inşallah bakalım. Hamileliğinizin güzel geçmesi dileğiyle 🥰

Gizemtknmz beta hcg değeriniz 3000lerdeyken bile anca görünenler oluyor ben 2000 değerlerde yeni gttim alttan muayene ile gördü düşünün İnşaAllah sağlıklı olacaktır korkmayın☺️

bsrcap çok teşekkür ederim bilgileriniz için inşallah denilen gibi olmaz güzel sonuçlar alırım 🥰 sağlıklı gebelikler🥰

Gizemtknmz canım sata göre kese gözükmez. Çok nadir o yani 😂 2 günde bir beta sonuca bakarsın. %60 ın üzerinde artış varsa binli değerlerden sonra gözüküyor. Devlete gideceksen biraz daha beklemen lazım. Aletleri eski malasef. Yalancı kese, boş gebelik vs yine aynı şekilde binli değerlerden sonra anlaşılır. Siz çok araştırıp kafanızı karıştırmayın. Saçma ve ihtimali çok düşük bir sürü bilgi var. Bende de 10 günlük geç döllenme vardı. O yüzden bomboş bigileri değerlendirmeye almayın.

Rwerdst haklısın valla 😂 bi doktora gittim bide buradaki annelerime sorayım dedim teşekkür ederim bilgin için 🤭

Gizemtknmz canım bazen son adet tarihinden daha geç döllenme oluşuyor bende öyle oldu.Son adet tarihimden 1 hafta sonra gebelik oluşmuş.Daha çok erkensin.5. haftada vajinal ile gözükmeye başlar🙏🏻

Gizemtknmz canım kan testi vermedin mi? Sende geç döllenme olabilir. Brnde de gec döllenme olmuştu doktor karından göremedi vajinal usg ile gördü. Kalp atışı da karından alınmadı alttan görüp dinledik yine

2oglusannesi verdim evet doktor dedi geç döllenme olabilir ama değerim düşüktü 10 gün önceye kadar şimdi çok şükür düzene girdi artık diğer haftalar kesin gözükür

Benim en son 20 ocakta 4469 çıktı beta. Uygulamaya göre şu an 5 hafta 3 günlük hala doktora gitmedim bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum. Tam göreyim diye. Şu an için bir ağrı sıkıntı vs çok şükür yok.

11+3 e kadar alttan muayene ile gözüktü bende sıkma canını inşallah sağlıklı gebeliktir 🙏🏻

Gizemtknmz 4 haftada bende görememiştim hatta doktor hamile değilsin demişti 😂 doktorumu değiştirdim 5 haftalık keseyi ve bebeğimi gördüm çok şükür ♥️🤲🏻