nuurrceren Dilara556 Allahım kolaylıkla atlatmanızı nasip etsin 😍 acı olacak evet ama geçiyor çok şükür 🤲🏼
Defneninannesi- Dilara556 acilma yapiyor o fitil allah yar ce yardimcinnolsun bi an once acilir insallah sicak su varsa su tut biraz daha faydasi oluyor suguat yalmaya calis oglumda aynisini yasadim
nuurrceren BusT az kaldı yolda geliyor bence o, Allahın izniyle 🥰 hurma yiyin bol bol, adaçayı için, sürekli çömelme hareketleri yapın, vajinanızı zeytinyağı yahut hindistan cevizi yağı ile yağlayın ki orası yumuşasın. Rabbim yardımcınız olsun😍💛
Mysngl Dilara556 Allah yardımcın olsun canım benim de bu sabah verilecek çok korkyrm ya dayanamazsam diye sizin nasıl gidiyor ağrılar çok mu şiddetli oluyor
Dilara556 Mysngl çok şiddetli ağrılar ya sezeryan olsaydım diyorum 4:3 dan belli bekliyorum saat 10 şuan Açılma 1 cm ebe mahvetti kontrol ederken koluna kadar sokuyor içeri
Defneninannesi- Dilara556 meryem ana eli otu varmi yoksada hemen aldir sicak suya koydur o acilfikca rahim. Aciliyo
Dilara556 Defneninannesi- yok valla ya ebe beni mahvetti koluna kadar soktu içeri sancıdan çok onun ağrısı var
Defneninannesi- Dilara556 ahh oyle oluyo suni cok zor banada yarin verecek buyuk ihtimal ama icini karartma pozitif dusunmeye calis gececek bugun bitecek bebegini kucagina alacaksin
Suheda_4406resul Dilara556 kıyamam yaa dayan bol bol zikir çek icknden dua et inşallah kurtulacaksin🥺
Dilara556 Defneninannesi- bebek normal doğuma yanaşmadı 10 saat fitil ile sancı çektim sezeryana aldılar canım doğdu