Sla8995 direk hastsne ucreti degildir sanirim doktorum da kendi payini aliyordur bu rakam uzerinden ama hastahanenin net kenfi dogum ucretini bilmiyorum 🤷‍♀️

Sla8995 canım güncellenmemiş 2023 fiyatları ben gecen gün gittim ay sonuna doğru güncellenecek dediler

Bahçelievler memorial 27 bin sezeryan ama bu daha güncellenmemiş fiyatı. Siz bi 15-20 bin üstüne koyun dedi

Sla8995 valla kendi doktoru ile fiyatı bu sanıyorum. Net birşey söylemediler o konuda cok sallamadılar yani 😊 fiyst güncellenrcek diye bence

12 gün sonra

Benım doktorum dışarıdan hastane ile anlaşmalı normal doğum 24.000 sezaryen 27000 fiyat verdi bana bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk

Bahçelievler memorial 32.000 TL den başliyor , istediğiniz odaya gore fiyatlar degiliyomus , benm doktorum direk o hastanede gecen ben 42 bin diyince arkadaslar yalanlamyi tercüh etikleri için 3 gun onceki muayenede tekrar sordum .

20 gün sonra

Aslihanfs sanslisiniz bize zam yapildi oyle fiat fix lendi sezryn 34.500 standart oda ama istediğim king oda için ekstra 8.000 bindi 16.500 yapmişlar gunlugunu .

Mujde1991 aa baya farketmiş sezaryen için 27bin demişlerdi bize cünkü hayırlısı olsun inşallah

bir ay sonra

Yalnız doktor dışarıdan olunca fiyatlar baya düşüyor bilginiz olsun