Sla8995 Merhabalar , memorial hastanelerinde doğum ücreti nedir güncel bilginiz var mi? Ve doğum yapan var mi acaba ? Özellikle İstanbul için 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙈🙈 en son hastane yeni yıl öncesi 13 bin istiyordu 😒🙁 doktorum orayla çalışıyor özel yeri var ama 13 bin demişlerdi şimdi sormaya cesaret edemedim 😁😁 doktorum da en son 18 bindi
Rukiyeakn Sla8995 yeni yıldan sonrası için doktorum, Bahçelievler Memorial ile çalışıyor 35 bin ile 40 arası değişiyor demisti
Sadiyes Sla8995 canım güncellenmemiş 2023 fiyatları ben gecen gün gittim ay sonuna doğru güncellenecek dediler
Rukiyeakn Sla8995 direk hastsne ucreti degildir sanirim doktorum da kendi payini aliyordur bu rakam uzerinden ama hastahanenin net kenfi dogum ucretini bilmiyorum 🤷♀️
Sadiyes Bahçelievler memorial 27 bin sezeryan ama bu daha güncellenmemiş fiyatı. Siz bi 15-20 bin üstüne koyun dedi
Sadiyes Sla8995 valla kendi doktoru ile fiyatı bu sanıyorum. Net birşey söylemediler o konuda cok sallamadılar yani 😊 fiyst güncellenrcek diye bence
Aslihanfs Benım doktorum dışarıdan hastane ile anlaşmalı normal doğum 24.000 sezaryen 27000 fiyat verdi bana bahsettiğiniz fiyatlar çok uçuk
Mujde1991 Bahçelievler memorial 32.000 TL den başliyor , istediğiniz odaya gore fiyatlar degiliyomus , benm doktorum direk o hastanede gecen ben 42 bin diyince arkadaslar yalanlamyi tercüh etikleri için 3 gun onceki muayenede tekrar sordum .