Deletedmom_110 Findukli_Lokum canım suven marka kullanmanı tavsiye ederim Penti de olabilir çok rahat hiç yokmuş gibi bir his oluyor hamileyken kullanmıştım ben
Findukli_Lokum Deletedmom_110 suwenin hangisi canım, ben de toparlayıcısı var çok güzel topluyor küçük gösteriyor ama ev için rahat değil
Summerwine sinoli o şekilde değildi.Oyle bir tane sporcu sütyenim var her yıkamadan sonra düzeltmek gerekiyor🙃
Udu Findukli_Lokum pentinin emzirme sutyenini aldim aldigim güne lanet olsun böyle berbat rezalet bisey olmaz daha doğum yapmadan azi yuzu dagildi normalde suwen kullaniyorum ama bi kac ay icin suwen almak istemiyorum sonrasinda buyuk gelicek banada lazim hem sirt agritmayan hemde yumuş bişey 😭
Findukli_Lokum Udu ben uzun zamandır pentiyi bıraktım, Kom ve suwen kullanıyorum dışarıda, ev içinde kullandıklarım şuan olmuyor, sporcu sütyenlerini öneren çok oldu hem kopçasız hem de rahat olur
binnur64 nebakiyonkomikmi sanmıyorum ben 1,5 yıldır evliyim ve evdeyken kullanmıyorum hiç de büyümediler