Dark Buseniizz benim doktorumda vajinal dogum yapmak istemediğim halde ısrar hatır gönül suni ile denetmisti, sonra gene benim dediğim oldu ilerlemedi aldığım sancı ile kaldım ama asla böyle olumsuz şeyler olmadı, doktorunuz tribe girmis
Buseniizz Dark suni sancı vermezmiş bebeğin kolu bacağı sıkışıyormuş ben denemek istediğimi söyledim pek oralı olmuyor
Buseniizz Aslihanfs işte bende çok tedirgin oldum ve korkuyorum süreci en iyi şekilde ilerlettirmek istiyorum bebek kanala girmiş 3 cm de açılma var hala sezeryan diyor
mistocookie Buseniizz ay ne desem bilemedim ama sezaryen diye tutturması neden ya:( açık açık konuşun, zatwn süreç insanı koekutuyor bir de doktor moral bozuyor ya:(
Buseniizz mistocookie valla konuştum da pek oralı olmuyor suni sancı vermem diyor yani normal doğum için faydalı bir şey söylemiyor
mistocookie Buseniizz suni sancının riski var tabi, ama çok nadir. bebeğim kalp atışını düşürebiliyor, bunu göze almak istemiyor olabilir. 🤔
Tinkipinki Hangi doktor hangi şehir canım söylede gitmeyelim böyle iş mi olur çok saçma açılma desen var herşey yolunda ama sen doğuramazsın gel ben seni keseyim . Hasbinallah
Buseniizz mistocookie direk sezaryan kafasında bebek kanala girdi diyor sonra da ufak bir kesik atacaz geçecek hemen diyo
Buseniizz gunel91 son haftalarımdayım ödeme yaptım diye değiştiremiyorum özel klinik hastane değil ki başka doktora geçeyim beğenmedim diyip yani şimdi başka bakıyoruz mecbur kendimi kestirmektense
Buseniizz Sedaanurr benim de biraz ağrıyor da yavaş yavaş zorlamadan yapıyprum ağrım artınca oturuyorum dinleniyorum