Biraz uzun olacak kusuruma bakmayın
37 haftalıkken 1 cm açılma vardı Squat felan derken 38+1 iz bugün doktor muayenem vardı gittim. 3 cm açılmam olmuş. 37 haftalıkken kilosu 3.500 dü şimdi 3800 olmuş. Daha muayeneye girerken diyor ki sezeryan yapalım ufacık bir çizik bir şey olmaz felan diyor bende istemiyorum sezeryan beni korkutuyor dedim sonra kendi annesinden bahsetti benim annem de korkakmış gitmiş normal yapmış felan diyor sonra ben tansiyon felan ölçtürürken eşime dayanamaz yapamaz sezaryan yapalım diye konuşmaya başlamış eşimde kendi kararı felan demiş. Bu arada çocuk doğum kanalında gözüküyor 3 cm de açık var. Sonra eşime demiş ki epiduralli doğum yaparız olmazsa felan demiş dayanamaz demiş banada zamanında ben sormuştum epiduralli doğumu demişti ki hem sağlıklo doğum istiyorsun hemde bebeği riske atıyorsun sancı hissetmezsin bu yüzden doğuramazsın demişti şimdi takmış kafaya sezeryan yapalım hadi doğur felan diye konuşuyor istemiyorum her şey yolunda diyorsunuz neden sezaryan olayım dedim neyse diyor ki 39. Haftana kadar doğuramazsan haftaya seni sezaryana alacam dedi istemediğimi söylüyorum anlamıyor ben çok ısrar edince de 3 cm açılma var arayı çok uzatmayalım perşembe gel dedi tahminimce perşembe sezeryana girmem için zorlayacak moralim bayağı bozuk ne yapacağım dışarıdan ebeyle mi anlaşsam o da mı girse doğuma? 3 cm açılma sonrası ne zaman doğum yaptınız lütfen yardımcı olun