Hezer bende 35. Haftaya gircem az kaldı plasentam kireçlendiği için erken doguma alcak sanırım ciğer geliştirici yaptı doktorum. 37 haftadan önce doğabilir diye
36+3 3 cm açılma
Ciğer geliştirici vs hiç demedi gayet normal karşıladı bilmiyorum normal mi
Benimde 36+6 da acilmam 3 cmdi ve nişanda geldi artık şuan 37+2 oldum. Yani bilemiyorum erken değil inşallah doktor birşey demedi mi. Beni eve gönderdi takip et dedi
Peki sizce dediği egzersizleri yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklesem mi 37 dolsa sanki daha iyi olur ama dra da güvenmem gerekiyor omdan iyi bilemem diyorum 🤷🏻♀️
ilknur8484 beni 4 gün sonra tekrar çağırdı kontrole muhtemelen gene açılma muayenesi yapacak bi kaç gün geç mi gitsem
Hezer bende 36+3 üm ağrınız var mıydı peki sancı felan nst de çıktı mı acaba
Aysenurozs hayır yoktu
Aysenurozs yani açılmaya baktıktan sonra sancıların başlamış dedi ama ben hissetmiyorum muayeneden sonra arada hissetmeye başladım sancı gibi değil o da hafif kasılma gibi
Hezer 36+1den sonra doğum normal karşılanıyor. Küvez vs sorunu olmuyor diye biliyorum. Sağlıkla gelsin inşallah ❤️
efeninannesiii_ internette 37 den sonrası normal diyor ama bence de bişey olmaz sadece millet erken diyor o yüzden kaygılandım
Hezer anladım canım hayırlısı olsun inşallah 36 ya girdikten sonra bende zorlanıyorum artık Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Hezer boşver arkadaşım ya doktorun iyi dediyse gelsin yavrum yeter ki sağlıklı olsun 😊💘
Hezer bebeğin kilosu iyiyse akciğerleri de geliştiyse sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Sonuçta şöyle düşünmek lazım ileri hafta doğup da küveze giren bebekler de oluyor şuan hafta olarak iyiyiz çok şükür
Aysenurozs bakalım bakalım 🤗