Hezer Arkdslr herkese merhaba 36 +3 haftalık hamileyim dr muayene sonucu 3 cm açılma var dedi her an olabilir doğum başlamış dedi erken vs demedi hatta egzersiz yaptı açılması için fakat bazı kişiler daha erken diyor kafam karıştı
dtcanannn Hezer bende 35. Haftaya gircem az kaldı plasentam kireçlendiği için erken doguma alcak sanırım ciğer geliştirici yaptı doktorum. 37 haftadan önce doğabilir diye
1Gunes Hezer kuzum ciğerleri gelişmiştir herhangi bir sorun yok ise kilo olarak organ olarak zaten 36 dan sonra her an doğabilirmiş. bende 34+3 hamileyim bebeğim 28 haftadan bu yana doğum pozisyonunda doktorum da buna bakarak 36 dan sonrasına hazırlıklı ol diyor.
ilknur8484 Benimde 36+6 da acilmam 3 cmdi ve nişanda geldi artık şuan 37+2 oldum. Yani bilemiyorum erken değil inşallah doktor birşey demedi mi. Beni eve gönderdi takip et dedi
Hezer ilknur8484 beni 4 gün sonra tekrar çağırdı kontrole muhtemelen gene açılma muayenesi yapacak bi kaç gün geç mi gitsem
Hezer Peki sizce dediği egzersizleri yapmalı mıyım yoksa biraz daha beklesem mi 37 dolsa sanki daha iyi olur ama dra da güvenmem gerekiyor omdan iyi bilemem diyorum 🤷🏻♀️
Hezer Aysenurozs yani açılmaya baktıktan sonra sancıların başlamış dedi ama ben hissetmiyorum muayeneden sonra arada hissetmeye başladım sancı gibi değil o da hafif kasılma gibi
Aysenurozs Hezer anladım canım hayırlısı olsun inşallah 36 ya girdikten sonra bende zorlanıyorum artık Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
efeninannesiii_ Hezer 36+1den sonra doğum normal karşılanıyor. Küvez vs sorunu olmuyor diye biliyorum. Sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Hezer efeninannesiii_ internette 37 den sonrası normal diyor ama bence de bişey olmaz sadece millet erken diyor o yüzden kaygılandım
efeninannesiii_ Hezer boşver arkadaşım ya doktorun iyi dediyse gelsin yavrum yeter ki sağlıklı olsun 😊💘
Aysenurozs Hezer bebeğin kilosu iyiyse akciğerleri de geliştiyse sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle. Sonuçta şöyle düşünmek lazım ileri hafta doğup da küveze giren bebekler de oluyor şuan hafta olarak iyiyiz çok şükür