otekidunyali geçtiğimiz çarşamba (18 Ocak Çarşamba) sezeryan ile doğum yaptım. Benim sezeryan olacağı hamileliğin nerde ise başından belli idi.. bu yüzden doğum doktorumuzunaraştırırken bu konuda competant birini istemiştim. Nitekim, sezeryan sabah 11.30 gibi bitti ve ben akşam 4′de hastanede yürüyordum. Bir de bende şöyle bir sıkıntı oldu, doğumda burnum korkunç derecede tıkalı idi ve aslında sırtüstü düz yatmamı istemelerine rağmen bu pozisyonda burnum inanılmaz tıkandığı ve beni de paniğe sürüklediği için ben daha oturur pozisyonda uyudum. Hastane yatağının arkasını hep kalkık tuttum mesela, onlar indirdi ben kaldırdım. Eve gelince de yatamadım, uzun oturarak uyudum, bugğn Dr kontrolüm vardı doktor ameliyat yerinde hafif bir pişik var dedi. Açıkçası hareketlerini bunun dışında biraz kısıtlı tuttum ve bana hastane çıkışı şöyle bilgi verdilerx hareket her şeye rağmen kısıtlı olacak, haldırnhuldurnev işi, ittirme, çekme, vs bunlar yok diye bilgi verdiler. Ama ben sezeryan sonrasını kısıtlı da olsa yine de rahat geçirdim.