Merhaba, yenidoğan için en sağlıklısının su ve pamukla alt değiştirme olduğunu söylediler. Acaba günde kaç tane pamuk gerekir ona göre stok yapayım istiyorum.
Bir de dışarıda zor oluyormuş yine de bir ıslak mendil almak gerekiyormuş, waterwipes aldım 60’lı 4 paket toplamda 240 tane ama bunun için de kaç tane almalı pek hesap edemedim. Bir alt değiştirmede kaç tane gidiyor acaba😄

cscs ben baby turco yenidoğan zeytinyagli aldım 48 adet 🤣hepsi burada ikincisi 1 TL olduğunda bir kocaman pakette pamuk aldim ilk ay için yetmezse yine alırım ama pamuk büyük ihtimal ilk aydan sonra kullanmam.Siz de böyle kampanyalarda ıslak mendil alabilirsiniz ☺️

cscs ben de pamuk kullanıyorum. Tupperwarein ıslak mendil kabı var. Ondan aldım. Günlük ıslatıp, ıslattiktan sonra yaprak yaprak ayırıp o kaba koyuyorum. Bebeğim 20 günlük. Şimdiye kadar o pamuklardan 5 paket bitti sanırım. İpek marka temizleme pamugu aldım ben. E bebektekinin fiyatı uçmuş çünkü.

cscs 18 günlük bebeğim dünya ıslak mendil ve bez gitti 😂😂

Amine95 çok teşekkürler bakayım buna ama epey çabuk bitiyormuş tahmin ettiğimden😂

Honeymom17 e bebek in markası bence daha güzel. İkisini de kullandım. E bebek in sattığında pamukları ayırırken çok kolay ayrılıyor. İpek markalı üründe ayırırken bazen pamuk kendisi ortadan ikiye ayrılıyor. Ama onun dışında bence ikisi de gayet güzel ürünler. Sadece dediğim gibi, e bebekten alınanda sizin hazırlık aşamanız daha konforlu.

Amine95 bende pamuk ile temizliceğim ıslak mendil kutusuyla ipek marka pamuk aldım hatta sizin gibi yalnız pamukları ıslatıp ıslatıp mı kaba koyuyoruz nasıl yapıyorsunuz kaç güne bitiyor içinde kurumuyor demi daha yapmadım da ben onun için soruyorum

cscs ilk 6 ay unibabynin yenidoğan sarı paketti sanırım onu kullandım. Ben pamuk kullanmadım. Söylediğim üründen cok memnun kaldım

Ilkbebe-34 evet ıslatıp ıslatıp koyuyorum. Ben günü ikiye bölecek şekilde koyuyorum. Sabah ıslatıp koyup akşama kadar, gece ıslatıp koyup diğer sabaha kadar gibi… paketin ¼ unu alıyorum, suyun altında tamamen ıslatıyorum. Sonra elimle bastırıp fazla suyu akıtıyorum. Daha sonra yaprak yaprak ayırıp kaba koyuyorum. Çok rahat oluyor 👍🏼