• Gebelik
  • Kız bebek aşağıda mı durur

2 gündür kasık ağrılarındn uyuyamyrm sanki kasılıyor gibi. Bide vajinada baskı oluyr gibi yaşayan var mı acaba 26+5 günlüğüz kız bebek aşağıda dururu diyrlar öyle mi

Emineramazan sanki her an çıkacakmış gibi duruyor afedersin 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ komşum her gördüğünde aha doğacak aşağı inmiş diyor 😂 ama hep aşağıda karnım 36+3 üz hâlâ da doğmadi

Burcu_asf Aynn cnm heran çıkacak gibi 🤗😂artk bide taşınma dönemindeym biraz bişe yapıp yatyrm hayrlısı bakalm

Emineramazan öyle diyorlar herkeste aynı mı bilmiyorum.Benimde kızım en başından beri aşağıda ve kasıklarda sürekli ağrı oluyor tabi bir de tuvalet meselesi var🤣

Emineramazan bana erkek dediler bugün tam 27 haftalık oldu şimdi post açacaktım alt tarafta hissediyorum afedersiniz özel bölgemde bıçak saplanır gibi bir ağrı ayağa kalksam karnımda toplanıyor nefessiz kalıyorum neden oluyor diye.

Emineramazan aynı durumu bende yaşıyorum oturup kalkarken kasık çizgimde ağrı oluyor ama kız bebekten kaynaklı mı bilmiyorum bu hafta kontrolde doktoruma soracağım

Emineramazan cinsiyetle hiç bir alakasi yok canım bende 26+3 aynı sıkıntıları yaşıyorum bebek ters duruyor ama vajinaya başka yapıyor yukarıya baskı yapıyor çünkü büyüyor