Emineramazan 2 gündür kasık ağrılarındn uyuyamyrm sanki kasılıyor gibi. Bide vajinada baskı oluyr gibi yaşayan var mı acaba 26+5 günlüğüz kız bebek aşağıda dururu diyrlar öyle mi
Burcu_asf Emineramazan sanki her an çıkacakmış gibi duruyor afedersin 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ komşum her gördüğünde aha doğacak aşağı inmiş diyor 😂 ama hep aşağıda karnım 36+3 üz hâlâ da doğmadi
Summerwine Emineramazan öyle diyorlar herkeste aynı mı bilmiyorum.Benimde kızım en başından beri aşağıda ve kasıklarda sürekli ağrı oluyor tabi bir de tuvalet meselesi var🤣
Aras_Beyin_Annesi27 Emineramazan bana erkek dediler bugün tam 27 haftalık oldu şimdi post açacaktım alt tarafta hissediyorum afedersiniz özel bölgemde bıçak saplanır gibi bir ağrı ayağa kalksam karnımda toplanıyor nefessiz kalıyorum neden oluyor diye.
Emineramazan Burcu_asf Aynn cnm heran çıkacak gibi 🤗😂artk bide taşınma dönemindeym biraz bişe yapıp yatyrm hayrlısı bakalm
Emineramazan Summerwine artk tuvalete gitmekten yorulyrm 🤗🤭 bnmdr kasıklarım ve altta baskı var demk kk çoğunda oluyr
Emineramazan Aras_Beyin_Annesi27 bnmde kasığımda bıçak gibi saplanyr bacağımı çekerken merdiven çıkarken fln . Belki de bebeği. Duruşndn da olablr cnmm
Aras_Beyin_Annesi27 Emineramazan olabilir bilmiyorum çarşamba günü randevum onu bekliyorum ama ağrılar zor hareket ettiriyor.
Emineramazan Aras_Beyin_Annesi27 bol bol dinlen canm. Bnde taşınma dönemindeym biraz kutulayp geri uzanyrm
ozgegundogdu1903 Emineramazan aynı durumu bende yaşıyorum oturup kalkarken kasık çizgimde ağrı oluyor ama kız bebekten kaynaklı mı bilmiyorum bu hafta kontrolde doktoruma soracağım
zeynepnur38 Emineramazan cinsiyetle hiç bir alakasi yok canım bende 26+3 aynı sıkıntıları yaşıyorum bebek ters duruyor ama vajinaya başka yapıyor yukarıya baskı yapıyor çünkü büyüyor