Kızlar selam 28 haftanın ortasındayım şu 2 gündür felaket enerjisiz hissediyorum kendimi. Değerlerim zaten düşüktü kan vs ilaçlara başladık ama 2 gündür felaket gibiyim ne uyku var ne enerji midem sürekli bulanıyo dolu da olsa, boşta olsa hep bulanıyo tarif edemediğim bi his normal mi bu hafta bu şekilde hissetmeye başlamış olmam var mı aynı durumda olan arkadaşlarım 😔
28 Hafta Enerjisizlik
GamzeElbir 32. Haftamdayım mide bulantısı olmuyor bende ama genel bir enerjisizlik ve halsizlik var tabiki artık çok çabuk yoruluyorum bir de ayaklarım ödem toplamaya başladı zor gerçekten. Allah yardımcımız olsun
GamzeElbir var canım var bende enerji menerji kalmadı sömürdüler. 28+3 degerlerım iyi cok şükür ama bir gergınlık bi asabiyet cocugum sinirli dogacak diye korkuyorum
GamzeElbir 26. Haftadayım tam olarak beni tarif ediyorsunuz benim birde mide ağrısı var Allah yardımcımız olsun o kadar enerjisizim ki hep uyumak uzanmak hiç kalkmamak istiyorum normalde asla böyle birisi değilim bakalım nereye kadar devam edecek
- Düzenlendi
GamzeElbir ya bende 29+1 ama 2 gündür o kadar halim yok ki uykusuz gibiyim sürekli yattığım yerden kalkmak istemiyorum çok halsiz hissediyorum Çarşamba kan değerlerime bakılacaktı ya değerlerim cok düştü diyordum ama herhalde genelde böyle benim bulantılarım geçti de mide yanmam var
Sağlıkla, hayırla hepimiz kavuşsaydık bi 😔 bu ağırlaşma mı onu da bilmiyorum. İlk gebeliğimde hiç böyle olmadım, son an’a kadar bulaşık makinesini boşaltıp, çamaşırları asıp öyle gittim doğuma. Ama bunda ay ne bileyim resmen şu hallerimden dolayı karalar bağladım. Asla böyle biri değilim enerjim hep vardı ama şu son 2 gündür psikolojik olarakta kendimi kötü hissetmeme neden oluyo bu durum 😔 hastane çantasını hazırlamaya deli gibi hevesli olan ben, şuan gözümde büyüyo resmen 😩
- Düzenlendi
GamzeElbir kozlar dobarlanınn salmayın kendınızi çok az kaldı inşallah, bende 28 deyim turp gibiyım çok kilo alma dışında. çabuk yoruluyorum sadece dinlene dinlene yapıyorum birde Allah’ın gücüne gitmesin hamıleliği hiç sevmedim gerçekten ruhum daralıyor
CmreKsidar aynıyız sizle ve sanki hiç uyumamış gibi uyanıyorum baş ağrısı da var 2 gündür
Ozlemiskndr bi baş ağrım yok şükür ☺️
GamzeElbir kız naptınız yattıkça insanın yatası gelir valla benim riskim var çok ayakta durunca veya yürüyünce ağrım oluyor o yüzden genellikle yatmak zorunda kalıyorum riskim olmasa fıldır fıldır gezerdim herhalde zaten çocuk doğduğu zaman doğru dürüst çıkamayacağım dışarıya 🥲 bende reflü başladı 28+4 deyiz yemek yiyip yatınca ister istemez bir süre beni çok rahatsız ediyor onun dışında bir sıkıntı yok Allah’a çok şükür 🙏🏻
Karman34 Ay bana reflü demee 😤 korkuyorum artık yemek yemekten midem boğazıma kadar yanıyo özellikle geceleri 😩 3 yastıkla yatıyorum yine de nası kaçıyo bilmiyorum ama yukarı kaçıyo asitler 😂
Sevvl Oh maşallah arkadaşımm Rabb’im sonuna kadar böyle götürsün inşallahh azıcık enerji de bize 🤲🏻😂
CmreKsidar Ay aman olmasın 🤦🏼♀️
27+4 ten selam👋🏻 Alın benden de o kadar bir o yana dönüyorum koltukta bir bu yana işin kötü tarafı sağa sola dönerken de yoruluyorum o kadar enerjim yok biri olsa da beni döndürse🤷🏻♀️😄hiçbirşey yapmak istemiyorum gezmeyi çok severdim evden çıkasım yok eşim diyor ki gerçekten ağırlaştığını ordan anlıyorum😁😈
GamzeElbir kaçıyor kaçıyor ne yaparsan yap olsun kusup sıkıntı yaşamaktansa reflü ile atlatalım 😂
GamzeElbir benımde erken doğum rıskım vardı çok şükür suan sancım yok belkıde ona sevınıyoruö bebegımın birine geri dediler onada inanmıyorum 😂😂
GamzeElbir 29 a giricem ben de aynıyım işin kötüsü neşem de yok uykusuz aksi lanet oldum aynı volkan konak şarksındaki gibi🤣🤣
Damlanek Aaaa merhaba ben 🙋🏼♀️ 😂
Sevvl denk geliyorum postlarına yorumlarına canım, bi dedikleri bi dediklerini tutmuyo hiç takılma 🥰
Karman34 Kesinlikleee kusma olmasın da yine bi şekilde idare ediliyo yanması da ekşimesi de 😂