Balbebek012 Elfthkrtldu erva söylerken bile zor ya başka isimlerde bakabilirsiniz tabi sizin tercihiniz
Gmz5560 Elfthkrtldu bende kızımın adını Erva koyucam Rabbım nasip ederse inşallah çok güzel bir isim anlamıda bi o kadar güzel 🥰
Hallerimvarbenim Elfthkrtldu Çok güzel isim kuzenimin ismi Vuslat Erva tıp fakültesinde okuyor çok güzel ve çok Zeki bir çocuk maşalah
Elfthkrtldu Hallerimvarbenim eve bi kısım çok zeki ve saygın olduklarını söylüyor bi kısım çok yaramaz huysuz diypr 🤦🏻♀️😂
Emineclk Bende erva cok istiyorum lıseden beri diyodum kızım olursa erva die ama eşim istemiyim diyi:)) ilk oldugu icinde hevesını kırmayim dedim
Balbebek012 Elfthkrtldu mihra bence çok güzel erva mihra söylemesi de zor uyumsuz da bence yanliş anlama dıştan bir göz olarak diyorum bence mihra güzel tek başına 🎈
Bilgeszr Elfthkrtldu eltim de Erva koyacak cok güzel bir isim bence biz basından beri hep erva diye seviyoruz hatta 🥰🥰🌸😂
Elfthkrtldu Bilgeszr bizde 2 aydır erva diye seviyoruz bazı insanlar kötü vs diyince fikir almak istedim 😅🫶
symabskrt İkizlerim olcak afra ve erva koycam nasipse erva ismi çok naif anlamı da letafet güzellik demek 🥰🙏
Ervaninannesiii Ya bizimde kızımızın ismi erva eşimle çok beğenerek koyduk iyikide koymusuz şimdi ikici kızım olucak onada nasipse Nisa istiyoruz♥️
Elfthkrtldu Ervaninannesiii karakter olarak nasıl kızınız acaba hır gür oluyor diyen çok var bi kısımda çok edepli saygın diyem kısım
Ervaninannesiii Elfthkrtldu benm kızım uslu çok merhametli zaman zaman her çocuk gibi yaramazlık olur ama genelinde sakindir
Bilgeszr Elfthkrtldu milletin dediğine takılma bence canım bişzm de Aziz Mert olacak bazıları eski isim diye görüyor ama bnm cok hoşuma gitti o yüzden baskalarının ne dediği çokta tın 😁😁💙🤲 anlamı da önemli çünkü gercekten yaşamlarına yansıyor anlamları