Gebeliko papatyadenis bendeee 😀 bence vazelin çok yağlı olduğundan bir ihtimal ona geçti lierac serum da var kremde bende işe yaramadı 4 kutu bitirmeme rağmen
KLORAKHANIM Vildantas ben evde yaptim canim cok basit yapimi ama hazir almak istersen de arifoglu markasina guvenebilirsin 😇 internette de aktarlarda da satiliyor 🙏
Erbe Vildantas ne kullanırsan kullan ilk gebeligimde kullanmadığım yağ kalmadı ama genedik az bişi bu durum görünürde hiç yoktu doğumdan snra eve bı geldim aynada karnimdaki catlaklari gördüm o kadar kreme verdiğim parama acıdım ne yaparsanız yapın catliycaksa her türlü catlio şuan ikinciye hamileyim hiç birşey surmuyorum ilkindeki çatlaklar duruo yenileri daha çıkmadı bunuda doğumdan snra gorecegim
Vildantas Erbe doğumdan sonra kırmızı miydi çatlaklar yoksa beyaz miydi genelde kırmızı çatlakların onarımı daha kolay oluyo diyorlar yeni olduğu için
BenMia Vildantas drum ilk 3-4 ay catlak kremine başlama demişti bana🙄 lierac kullanıyorım çom memnunım şuan
Vildantas BenMia bende bu süreçte kilo verdim 10. Haftam bitti iştah açılmaya başladı bulantılar azalınca kilo almaya zaten meyilli bi insanim bu yüzden erken. Başlamak istiyorum 😖
bebek_firarda 13.haftada Lierac kullanmaya başladım. O bitince bio oil aldım hala kullanıyorum. Şu an 33.haftadayım karnımda çatlak henüz yok çok şükür🙊 ama eğer yapın çatlamaya müsaitse Ne sürersen sür doğumdan sonra şişlik inince belli oluyomuş.🤦🏻♀️ama şimdilik iyi gidiyoruz🙈
Vildantas bebek_firarda ayy inşallah catlamazsin ya. Cidden en çok korktuğum şey genelde korktuğum başıma gelir
papatyadenis Vildantas aşkım ailede benden başka çatlayan yok hangi genlerden aldım da çatladım merak konusu 😂😂
Vildantas Suddeee benim henüz dümdüz erken olduğu için üstüne de kilo verdim bayağı bi pantolonlarim belimden dusuyo sanirim birden kilo alacam bu yüzden erkenden başlamak istiyorum 😖
Suddeee Vildantas ama birden büyüyor ben baya oldu pantolonlarımla vedalaşalı eşimin eşofmanlarını giyiyorum 😂
Vildantas abilgen tüylenme yaptı mı benim göbek bölgesi tuylendi ama proluton iğne ve progestan kullanıyorum ondan mı artık hormonlardan mi bilmiyorum badem yağı tüy cikariyo kimisinde gerçi catlaktansa tüye razıyım 😊
abilgen Vildantas henüz kullanmaya başlamadım ki, 19. Haftadayım ama benim göbeğimde hafif tüyler var. Gebelikte arttı. Yağ ile alakasız. Önceden yoktu. Dün Gidip 4 kutu badem yağı aldım. Napsam bilemedim şimdi, siz ne zamandır kullanıyorsunuz?
Nurbost abilgen acı badem yağı ile değiştirme şansınız varsa öyle yapın . Acı badem tüylenme yapmaz canım
Vildantas abilgen ben henüz kullanmadım ama daha önce kaş dökülmesi için badem yağı kullanmıştım tüylenme mevzusu ordan aklıma geldi
Sercee abilgen ben badem yağını hakiki zeytin yağı ile karıştırdım aynı oranda öyle kullanıyorum tüylenme zaten göbeğimde mevcut olduğu için arttırdı yada normal diyemem🤷🏻♀️