Gizemmm-61 Essraanil cagsu Mustafa beye gidiyorum , ama devlette Mustafa şaş olması lazım Cok özenli bir doktor
Gul12345 Gizemmm-61 devletteki bnde gebe değilim ama mustafaya genel kont gitmiştim yeni düşünmeye başladığım icin
81esra Essraanil ben devlet hastanesinde sevgi selene gidiyorum alanında çok iyi bir doktor memnunum 😊
Asyadgn 81esra eşimin tayini sebebi ile geldik cumayeri ilçesinde oturuyoruz ,evet 21 haftalık hamileyim canım
81esra Asyadgn maşallah rabbim sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi kandiliniz mübarek olsun bu arada🌹🤍
Ftmclkkk Bende Düzce de oturuyorum ☺️ Hangi doktoru tavsiye edersiniz ben çağsudan hiç memnun kalmadım , araştırma hastahanesine gidiyorum oranın da sistemini anlamadım 😀
Asyadgn Ftmclkkk bende çagsu Mustafa beye gidiyordum bu ay değiştireceğim memnun değilim bi çok kişinin tavsiyesi ile tıp fakültesinde Betül keyf diye bi doktor varmış oraya gideceğim salı günü inşallah ondan memnun kalırım
aren6161 Ftmclkkk muayeneden çıktığın gıbı sıranı alacaksın 🫣😬😃 özel muayne deılde özel muayne de sıra cok sıkıntı olmuyor zaten😃
Mihri26 Asyadgn bende gaziantepliyim ama düzcenin cumayeri ilçesindeyiz bizde betül hanıma gidiyoruz çok iyi bi doktor biz çok memnunuz kendisinden tek eksisi çok hastası var ve bazen çok karmaşa oluyo bu yüzden