• Gebelik
  • Kürtaj olanlar bakabilir mi??

Merhabalar. Ben 3 gün önce kürtaj oldum. 1 hafta içerisinde herşeyi yaşadım yani. Gittiğim doktor kese yok dedi diğer doktor var ama bebek yok dedi boş gebelik dediler. Başka hastanede gittiğim doktor bebek var ama 5+6 gözüküyor kalp atışı için erken dedi adetime göre 8 haftalıktım. Sonra akşamına kanamam başladı aşırı şekilde. Tek anlayamadığım bebek gelişemedi mi yoksa gerçekten bebek yok muydu ikisinin arasında çok fark var şimdi napıcam bilmiyorum sizlerden görüş almak istedim

Doktor senin yediğin içtiğin ile alakalı değil bu ilk gebeliklerde olan bişey dedi ama yine tedirgin oluyorum genetik testi yapmıyorlar ilk düşük ve kürtajdan sonra

Falancahanim bende de aynısı oldu canım ultrasonda 6 haftalıktı sat a göre 8 haftalık kalp atışı yoktu sonra kanama ve parça gelmeye başladı düşük ve kürtaj oldum dr 3 ay korundum şuan 33. Haftalık gebeyim hiç korkma çok normal bir şey kendini eşini kimseyi suçlama cennet kuşu oldu 🥰 çok zor bir süreç Allah sabrını veriyor

Uges2015
      Allah razı olsun rahatladım. Kendimi suçlamıyordum ama insan merak ediyor yaygın bir şey mi neden oldu acaba diye .. hayırlısı olsun inşallah

Falancahanim bana doktorum kalitesiz spermden olabilir demişti hiç düşünme hamile kalmayı kendine stres etme normal olağan akışta yaşa herşeyi 3 ay korundum 4. Ay gebe kaldım kendine oyalanacak meşgul edecek bir şey bul acaba gebe kalır mıyım diye düşünme hatta bu uygulamayı bile sil ben öyle yaptım Allah’ın izniyle de oldu ♥️♥️