buseyldz00 Ben doktorumun verdiği kükürtlü krem kwellada şampuan Metrin losyon wilkinson pomad ve dermatop tahriş kremlerini kullandım bir hafta tedavi gördüm tedavi sonucu yaralarım geçti kaşıntım hafifledi ve Rabbime şükürler olsun ki gece uykularım düzene girdi bugün yine aynı şekilde 3 günlük bir tedavi sürecine gireceğiz eşimle ardından bir sonraki hafta 1,5 gün vucudumuzda Metrin losyonu bekleyeceğiz saç herşey dahil süreceğiz sonra tedavi sürecimiz bitiyor inşallah 60-90 derece arası kıyafetleri yikasan yeterli giymedigin kıyafetleri poşete koyup vakumlasan yeterli aynı şekilde halıları da bir battal boy poşete koyup bantlatip 1 hafta koysan bile yeterli insan teması olmadığı yerlerde en fazla 2-3 gün yaşıyor sonra yaşamıyor ama evin soğuk oluyorsa örtülü şekilde kullanabilirsin koltukları da örtülü kullan sonra tedavi sürecinde üstündekiler dahil yatak yorgan bile değiştirme herkesin en büyük hatası bu tedavi sürecinde yön hiç birşey değişmeyecek dedi doktorum ütülemek zor oluyorsa 60-90 da yıkamak yeterli oluyor 1 haftalık tedavim iyi geldi bize şimdi 2 haftamızda giricez🥰 sonra zaten evde büyük temizlik yaparsın özellikle kapı kolları temizliğinde kesinlikle sirkeye ve çamaşır suyuna özellikle de sirkeye yer ver🥰