Haftaya sekerime bakmak için gideceğim sabah saatlerinde nasıl oluyor süreç nasıl işliyor yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir mi? Ne kadar süre kalıyoruz hastanede

1ayparcamvar
    Ben sabah aç karnıma gittim ilk iki tüp aç karnıma kan aldılar daha sonra 75 milimlik doktor şerbet yazıp eczaneden aldım onu içtim içtikten 1 saat sonra tekrar gidip kan verdim sonra 1 saat daha bekledim ve tekrar gidip kan verdim daha sonra bir şey yiyebilirsin dediler o kadar

1ayparcamvar ben bugün yaptırdım sabah erken gitmeni tavsiye ederim çünkü öğlen arasına denk gelirse sıkıntı olabilir akşam 11 den sonra su dahil bişe yiyip içilmeyecek açken bir kan alınıyor daha sonra içeceği içiyorsun bu arada tadı hiç kötü değil çilekli gazoz gibi ilk yudumu alır almaz saate bakıp ondan tam 1 saat sonra kan veriyorsun ve 1 saat daha bekleyip tekrar kan veriyorsun 3 kere kan veriliyor

Selisce içeceği içmek zorunda mıyız yani şeker değeri normal olsa bile mi içecekten içiyoruz

1ayparcamvar şeker yüklemesi zaten o içeceği içmek demek şeker yüklemesi yaptırmadan önce başka bi gün sağlık ocağında açlık tokluk ve 3 aylık şekerinize bastırabilirsiniz ben önce öyle yaptım ve benim bir doktorum o sonuca göre suyumda normal olduğu için gerek yok şeker yüklemesine demişti ama diğer doktorum yaptır çünkü açlık şekerin sınırda dedi bende sonradan pişman olmamak için o içecekle yükleme yaptırdım birazdan sonucumu alacağım uzun oldu ama süreci detaylı anlatmak istedim

Selisce çok teşekkür ederim 🙏 bende sağlık ocağından yaptırıp giderim ertesi gün doktoruma hastane eve biraz uzak olduğu için ve işlem bikac saat sürdüğü için biraz süreci kısaltmak adına sordum cevaplarıniz için teşekkür ederim tekrardan