Nazogelin Merhabalar Hanımlar, 15 haftalık gebeyiim 🤰🏻Biraz kilo fazlam olduğu için yüzmek istiyorum; doktoruma sormayı unuttum, bu konuda fikri olan var mıdır? Tatile gideniniz oldu mu hamiş hamiş🥰 Fikirlerinizi bekliyorumm..
2022bebeki Nazogelin Tam o haftamda gittim 2 haftada bir gün arayla yüzdüm doktorum risk yok dedi. Ama ben su kuşu olduğum için 20 dakikadan fazla kaldım ve aktif hareket ettim. Tatilin sonunda lekelenmem oldu🙈 siz siz olun doktorunuz onay verse de benim gibi sınırları zorlamamqniz
Gulsengulsen Nazogelin ben yazın denizde yüzdüm doktorum sorun olmaz dedi ama kendimi zorlamadım çok fazla yavai yavaş yüzdünm.ama havuz da yüzmek bana mantıklı gelmiyor. Klorlu su sonuçta kimyasal. Mikrop kapma riski de oluyor her ne kadar klor olsa da. Yine doktorunuza sormadan girmeyin derim
2022bebeki Nazogelin Yok yok havuz riskine hiç girmeyin derim klor, enfeksiyon riski çok fazla . Ben hep denize girdim temiz koylara o da
Nazogelin Çok teşekkürler cevaplarınız için. Denizi düşüneyim o zaman ben. Spor yapmayı hiç sevmiyorum 🥹 ama şişkoluk da zor, sizler spor yapıyor musunuz?
Sevl O haftalarımda ben denizdeydim sürekli yüzüyordum sonra kış geldi yüzmedim 31 haftalığım istesemde yüzdmem zaten ağrıyo heryerim 😂