Leylabngll BBuseY 35 haftalıgiz su anda nst deyiz 40 gündür görmüyordum bebisimi nst bitsede doktor baksa diye yerimde duramıyorum 🙈
_almirasmom BBuseY 27 sınde normalde bızımde hem nst hem ultrason ama bıraz daha gec gıtmek adına 3 subata erteledım 🙏
Kalbiimde2can Bugün görücezzz bebisimizii 11+6 olduk bakalim doktorumuz ne dicek ikili taramamiz var bugün🙈♥️
pinarsabrii BBuseY 35+5 bugün ❤️ görüş günümüzz var öğleden sonra 😄❤️ son zamanlar Artık heyecan dorukta 🫠
bendiyebiriii BBuseY maşallah. Ultrason haftasını söylüyor mu doktorunuz yoksa haftasıyla uyumlu mu diyor sadece?
pinarsabrii BBuseY evet bizde nstye girdik ağrı sızı yok 😄 1 şubatta tekrar gideceğiz eğer hala dönmezse sezaryen günü verecek doktorumuz 😍
KumsAlyaa cahillesohbetikestim BBuseY 30. Haftadayız bugün gittik doktor karnımın biraz sert olduğunu söyledi nst çektirdim ilk kez 1500 kg normal mi bana biraz az geldi 2 hafta önce 1250 idi 2 haftada 250 gram almış az değil mi 😔
PrensesAnnesiiiiiiiii BBuseY 25 haftalıkken gitmiştim Dr a bugün 29 haftalık olduk inşeAllah bir hafta sonra gitmeyi düşünüyorum normalde ayda bir giderim ama biraz da zaman geçsin 30 Lara gelim de öyle gidim dedim inşeAllah tabi dayanabilirsem🤭
FatmaAselinAnnesi_60 BBuseY bizim haftaya pazartesi günü görüş günümüz en son 23 haftalıkken gittim 563 gramdı şuan 25 haftalık olduk 26 haftalıkken gideceğim ilk önce sağlığını sonra kilosunu merak ediyorum 😍😍
cahillesohbetikestim KumsAlyaa bence iyi canım. Benim üç hafta önce 1200ydi. Haftada 150 grm almış. Seninde 125 grm almış. Bence çok takılma biliyorum canın sıkılıyor ama ilk oğlum çok daha minikti 2 buçuk kilo anca doğdu şimdi tam bir tosuncuk. 🧿💙🤣
FatmaAselinAnnesi_60 KumsAlyaa kuzum bnce hiç korkma sağlıklı olması önemli genetik durum da olabilir sağlıklı olsun da doğum dan sonra bebiş kilolu olur bnce stres yapmayın 🤲
KumsAlyaa cahillesohbetikestim evet orası da öyle Kızlar FatmaAselinAnnesi_60 ama o kadar muz yiyorum ceviz falan filan ne bileyim biraz az geliyor ister istemez üzülüyorum