Merhaba kızlar 10 haftalık hamileyim dün kahve rengi akıntım vardı bu gün sabahtan beri kanamam var çok fazla değil ama az da değil çok ağrım yok ama çok korkuyorum şuan eşimi bekliyorum işten eve gelmesi için hemen acile gidicem lütfen bana yardım edin düşük yapıyorum diğe çok korkuyorum daha önce 3 defa düşük yaptım bu dega kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyordum ama neden yine böyle oldu lütfen bana yardım edin😢
Kanama
[silindi]
esini beklemeden hastaneye gidemez misin
[silindi] Gidemem cnm bu halde yürüyerek mi gideyim
Melissahan geçmiş olsun inşallah geçer korktuğunuz olmaz.bende 2 kaybım olduğu için coraspin kullanıyorum.aynı şekilde lekelenmelerim oldu 5’ten 7.‘ti haftaya kadar progestan kullandım ve sürekli yattım geçti çok şükür.ne olur ne olmaz ilk fırsatta bi doktora gidersen daha iyi olur için rahat eder
Melissahan gidene kadar ayaklarının altına yastık koyup dinlen ve bol su iç
[silindi]
Melissahan ambulans cagir cnm bekletme demek istiyorum esim biraksin isi gelsin mesai bitimini beklemeyin
[silindi] bıraktı cnm şuan eve geliyor o yüzden bekliyorım panikle insanın aklına gelmiyor hiç birşey mantıklı düşünemiyor kusura bakma cnm
EU__1718 Birazdan gidicem cnm inşallah bebeğim iyidir şuan yatıyorum ve sadece dua ediyorummmm
Melissahan inşallah bi şeyi yoktur iyidir yerleşmeden dolayıdır dua ediyorum ikiniz için 🙏🙏
EU__1718 Amin cnm Allah razı olsun♥️
[silindi]
Melissahan tamam canim sakin ol
Rabbim hayirli haberler versin
Melissahan Nedenini bilemeyiz bu haftalarda plesanta aşağıda olabilir, kanama alaniniz olabilir, Allah korusun rahim ağzı açıklığı olabilir ya da hiçbir nedeni olmadan eski kan birikmesi olabilir . Bunlari ancak muayene sonrasi öğrenebilirsiniz. Siz istirahat edin eşiniz gelene kadar muhakkak doktor progestan hap ya da iğne ile önlemini alabilir her Kanama düşük anlamina gelmez çok geçmiş olsun