beyzzsenturkk ismi ilk defa duydum anlamı da değişikmiş ☺️ İnsanlar anlamakta söylemekte zorlanıyor olabilir. Tabi yazıp vermişsiniz buna rağmen nasıl yanlış yazmışlar hayret. Sırf bu sebeplerden aklımda olan bir ismi bebeğime vermekten vazgeçtim. Her duyan ne o ne demek öyle mi böyle mi diyip beni ve çocuğumu yorar diye daha anlaşılır sadece bir isim koymaya karar verdim. 😬😬 size de geçmiş olsun sorununuz bi şekilde çözülür diye düşünüyorum sıkmayın canınızı 🌸

beyzzsenturkk o kadar zor bir isim bulursanız olacağı buydu 😂 şaka bir yana söylenişi de çok zor kızınızı da ilerisi için düşünün hep isminin kodlamak zorunda kalacak şimdiden yanlış anlamayalar başlamış isim konusunda zorlanacağa benziyor hazır dava açacakken bence ismi tamamen değiştirmeyi bir düşünün derim

Mavidunyamm evet ilkte herkes karıstırdı yakınlarımız da ama cok hosumuza gitti hamilelikte de bu sekilde hep sevdiğimiz icin agzımız alıstı degistirmedik😂❤️

Eceecim bana bazen hala agızlarında geveleyip soranlar oluyor isim işte diyip geçiyorum hepsine acıklamaya calısırsak ohooo😂😂 ya yazmasa karıstırsalar anlarım ama yazılmıs yani ona ragmen yanlıs girilmis sisteme ya da önemsenilmedi artık bilemiyorum dava isleri nasıl olur onu da bilmiyorum

beyzzsenturkk aklıma Pucca’nin hikayesi geldi.🤣(yazar ve fenomen)Ogluna Batı ismini koyuyor kocası da nüfusta kendi ismini söylüyor yanlışlıkla çocuğun ismi Osman yazılmıştı sonra duzeltmislerdi yani sinirlenmeyin düzeltilir en kısa zamanda

beyzzsenturkk biraz zor bir isim ben okurken bile zorlandım umarım düzelir canım ama bencede en azından bir ismi kolay olsa anlamayanlar onu kullanır Afel Ada gibi mesela

beyzzsenturkk dilekçe veriliyor 6 ayı buluyor diye duydum mahkeme kararına gerek yok ayrıca bizim tosununkinide az daha yanlış yazıyorlarmış nüfus memuru öyle demiş eşime

beyzzsenturkk dava açmadan düzeltilemez büyük ihtimalle. İsim birazcık zor bir isim olduğu için yanlış anlaşılma olmuş🥺 bende korkuyorum kızımın adı Ecmel olucak ama hala daha hı ney ecmer ecmal ecmem falan diyenler var inşallah kimlikte düzgün yazar

dilinkopsunemi-bisus inşallah o kadar uzun sürmez ya henüz kimlik basılmamıs ama basıldıgında bi isimiz olsa sacma durur yani cok sinir bozucu😂😂

Edafmo cok cok dikkat edin ben bir de eşime kesin yaz bak yoksa yanlış girerler dediğim halde yanlıs yazılmıs yazılanı nasıl yanlıs okuyup girerler sisteme anlamıyorum insallah size denk gelmez😂

Damlasuu ahsa kuranda geçiyor diye kullandık biri kuranda en azından geçsin diye ama hiç yanlış anlaşılacagı aklıma gelmemişti

beyzzsenturkk az bilinen hatta bilinmeyen isimli çocukların makus kaderi isimlerinin hep yanlış anlşılmasıyla uğraşmak ☹️ İsim değişikliği davaları oluyor ama 18i beklemek gerekir mi bilemedim