EmelBG Anneyimmm Allah yar ve yardımcın olsun .Senin için en hayırlısı neyse o olsun hakkında canım .
iddi Anneyimmm Rabbim şifa versin. Her derdin dermanı odur. O bebeği vücudunda yeşerten rabbim inşallah aynı mucizeyle hastalığı senden alır götürür. 🙏🏻
Bilge35 Anneyimmm Yeşim Beckham canım doktor. Bi araştır derim . İstanbul içinde çok iyi araştırıp öyle bi Dr gidin
Esra8861 Anneyimmm Rabbım ömrünü uzun kılsın,çok çok dua edicem sana canım. RABBIM İSTERSE HERSEY OLUR.. bebeğin için ümidini kaybetme hayata tutunmaya çalış
Bilge35 Anneyimmm canım benim alt komşumun eşinin doktoru aynı zamanda . Ben iyice bi öğrenip sana döneyim. Aradım açmadı evinde temizlik var suan. Sana yardımcı olacağım . Allahın izni ile gececek bunlar
Merrcimek Anneyimmm Allah yardımcın olsun canım. Dua edicem inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın 🙏🏻🙏🏻
Zeynozeyyo Anneyimmm rabbim şifa versin 🙏 bebişinlwçe birlikte sağlıklınyasa rabbim mucizelerle dolu 🙏
Bilge35 Anneyimmm canım ms için %75 e kadar yavaşlatıyor yazmıştım. Ama als içinde bir tedavi vardır . Araştırıp konuşup döneceğim. Doktor çok iyi bir doktor internetten araştırın
Bilge35 Anneyimmm canım birde hangi sehirde suan bilmiyorum ama als için hande özdinler diye bu Dr var. Ona da ulaşmaya çalışın şartları zorlayın
Ruzgarr Anneyimmm Allah yardımcın olsun.hepimizin sınavı ayrı bu hayatta.sukut edip şükretmek ve sabır göstermek en büyük ilaç bu gibi durumlarda.rabbim ol derse olur.tez zamanda Şafi ismiyle şifa versin sana.
Bilge35 https://www.google.com.tr/amp/s/www.sozcu.com.tr/2017/saglik/als-tedavisinde-heyecan-verici-gelisme-yeni-bir-ilac-onaylandi-2100708/amp/ İşte bu Dr cnm
Anneyimmm Bilge35 biz o drla gorustuk kesin bi tedavi degil ve baslamamis tedavi hem deney yapiliyor su an :(
Cbella Allahım sana acil şifalar etsin o hastalığıda yok etsin inşallah.Yoktan var eden rabbim isterse bu hastalıkta yon olur.Allah sana anneliğini sağlıklı sıhhatli yaşamayı,çocuğunu sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım
melekimm Anneyimmm Rabbim şifalar versin inşaAllah bebegini görürsün bebegin sana sifa olsun Rabbimin gucu her seye yeter umudunuzu kaybetmeyin 😔❤