Aryam Anneyimmm inshAllah hichbirshey olmaz Allahim seni korusun dua etmek en guzel chare zaten❤️❤️❤️Guzel dushun her sheye shukur etmek lazim dualarim seninle🙏🏻😔❤️❤️❤️
Fbie Anneyimmm allahım sana acil şifalar versin sekine duası var bunu bol bol oku canım allahım evladını görmeyi onu büyütmeyi nasip etsin inşallah🙏🏻
Bilge35 Anneyimmm cnm 9 eylül üniversite hastanesinde tam emin olmak için ulaşıyorum arkadaşa . Sen hastalığın ilerlemeyeceğine inanacaksın.
HaticeNur Anneyimmm Rabbim şifa versin sana ve senin gibi şifa bekleyen herkese canim🙏dualarımız seninle insallah bebeğini sagsaglim kucağına alırsın hastagin geçer hiç yaşamamış gibi unutursun insallah
Bihilal Anneyimmm Rabbim acil şifalar versin cnm şuan bunu okuyunca diğer açılan postların ne kadar gereksiz olduğunu gördüm insanlar ufacık şeyleri kendilerne dert ediniyo belki biZlerde gün içinde ufacık şeylerden yakınıp duruyoruz Allah sağlığımızı elimizden almasın 🙏
Sukeyne Anneyimmm rabbim sana katindan sonsuz merhameti ile sifa derman, bebeğine yeteceğin sonsuz bir enerji versin. 😞
Kardelen24 Anneyimmm Senin icin dua edecegim , sabaha cikacakmiyiz belli degil , cok zor biliyorum ama bebeginle anin tadini cikartmaya baksan keske kotu hic bir sey dusunmesen her seyin guzel olacagini hayal etsen 🙏🏼 Rabbim sifalar versin
betard Anneyimmm Allahım sana güç kuvvet versin zor bir hastalık biliyorum hergün duacın olacağım inşallah bebeğin mucizen olur ama en önemlisi güçlü olman ve dik durman..Rabbim yardımcın olsun Allahım sana şifa versin inşallah 🙏🏻
HalisEbruoban Anneyimmm insallah canim bebegin gibi bi mucize olur hersey yoluna girer saglikla buyutursun bebegini😔
Lil Anneyimmm Allah acil şifalar versin eskisinden çok daha güzel günleri bebeğinizle görmeyi nasip etsin bütün dertleriniz acilen kaybolsun inşaallah.
sarya21 Anneyimmm Rabbim Şafiî ismi ile şifa versin inşallah dermansız dertlerden korusun dermanini bebeginle beraber versin inşallah çok çok üzüldüm en kısa sürede geçsin inşallah hep dediğim gibi yine diyorum herşeyden önce saglik saglik saglik sonra herşey oluyor zaten ama saglik olmasa dünya bizim olsa neye yarar...
ardengunes Anneyimmm allahım acil şifalar versin arkadaşım umudunu hiç bir zaman yitirme belki çok zor ama bunu yapmak zorundasın moral çok önemli nolursun neşeni kaybetme kaybetme ki herseyi yenesin allah yar ve yardimcin olsun güzel anne🙏
CansuOztomurcuk Anneyimmm Allah acil şifa versin. Çocuğunuzu kucağınıza almayı, büyütmeyi nasip etsin rabbim.
kymkkymk2106 Anneyimmm cnm benm çok üzüldm Allahm şifa versin şuan o kadar içten dua ettim ki Allah çocuğunu sana bağışlasn sana şifa versin bi mucize olsn inşallh ve çok daha sağlıklı ol bebeğinle bir ömür mutlu sağlıklı zamanlar geçir inşallh cnm bnm🙏😔❤️
Hsrt42 Anneyimmm Cnm cok üzüldüm allahım yardımcın olsun üzülme şakın sen bebeğin icin güçlü dur inşallah meleğini sağ salim kucagına alırsın ve igleşirsin bi cok kişide hamileleikte hastalıklar ortaya çıkar ve bebeğini kucagına aldında bi mucize olur ve bu hastalık kayıp olur çoğu kişide böyle seyler oldu eminim sen bunalrın üstesinden geleceksindir sadece güven kendine kendini hemen bırakma mücadele et güzel aileni düşün bir insanin başaramicagi bişey yoktur kendine İnanırsan sen bunalrı başaracaksın inanıyoruz sana bebeğin icin hep güçlü ol