Mrym_sld Aybuke5 bende 13 haftadayım mıde bulantıları var hala ama yınede şükür herseye 🤲🏻 Ya kızlar benım gıbı olan var mı acaba mrk ettım yemek yıyorum ıkı saat sonra yıne acıkıyorum hep ac gıbı gurlama var mıdem de normal mı bu ya 🤦♀️☺️ Bebegımde iriymiş bıde 😄
senayck Benim hiç mide bulantısı olmadı ilk haftalara göre daha iyiyim bu ara hapşırırken falan kasığima ağrı giriyo yada çok ayakta kalınca belim agriyo ama rahim büyüdüğü için oluyormuş galiba bakalım büyüdükçe neler gorcez😊
Aybuke5 Benimde mide bulantım sabahları oluyo ama aç karına ilaç içtiğim için ve çok sık acıkıyorum geç yediğim de midem bulanıyo ama şükürler olsun bugünleri Allah bize gösterdi
ftmnrt 13+2 bulantılarım eskisine göre daha iyi olsa da yine de devam ediyo. yemek yedikten sonra midem sürekli rahatsız oluyo agız tadım hic düzelmedi. birde ayaktayken sürekli kuyruk sokumuma ağrı girmeye basladı
ftmnrt Mrym_sld evet zaten bi cok seyden tiksindim ağız tadıyla eskiden sevdigim seyleri bile yemiyorum ama ekmek bile yesem yedikten sonra cok kötü bsy yemisim gibi ağzımın tadı bozuluyo,😥 cok merak ediyorum eskisi gibi olabilcek miyim diye 😅
Melekturkann Bizde şuan 12+3 4 olucaz şükürler olsun. Bende en başından beri mide bulantısı yoktu ama koku hassasiyeti çok vardı şu sıralar biraz azalmaya başladı. Herşeyin kokusu mide mi bulandırdığı için birşey yiyemezdim ve yapamazdım da yani ama şimdi Rabbime şükür biraz biraz geçiyor ve biraz daha iştah açılmaya başladı. Göbiş için biraz daha erken bence ama sertleşme olmaya başladı çok çok minicik var gibi bazen ☺️😘👼🏻🌼🙏🏻
Aybuke5 Snmrzgr0 bazen diyorlar iç karın genişse belli olmazmış benimde bi tanıdığım 7 aylık hamile ama kimse inanmıyomuş iç karnı genişmiş ve size bişey sorcam sizin hamileliğiniz daha ilerde olduğu için kasığa bıçak batması gibi bişey oluyo muydu yada neden olur çok yürümekle alakalı olabilir mi
Snmrzgr0 Aybuke5 kasığıma hiç bıçak batması gibi ağrı yaşamadım bugüne kadar ama bel ağrıları felaket ve adet ağrıları gibi yaşıyorum evet herkes iç karnımın büyük olduğunu söylüyor ama sanırım bebeğimin hareketlerini böyle daha çok hissediyorum 🤗🙏
Mrym_sld Aybuke5 benım ara ara o batmalar oluyor oksurunce cok yuruyunce ani hareket yapınca falan dıkkt etmek gerekıyor bıraz oyle olunca dınlen 👍🏻
Kubra87 13 haftayı Cumartesi günü bitirdim şu an 13+2 yim ama hala kusuyorum😬 az önce resmen göbek deliğime sancı girdi yine öğürmekten. Ne zaman bitecek bu acaba 🤦🏼♀️