Kızlar karnım sertleşti baya ya arada nefesimi kesiyor uzanınca:(

Hsee şuan benim de öyle canım kasilmam oluyor toplaniyor bir yere toplanınca nefesim kesiliyor belime ağrı giriyor bacağıma da kramp girdi 🥺

Aselsmoms ne durumdasınız bende şuanda belimden bacaklarimdan sancı çekiyorum eşim illede gidelim diye başımda bekliyor ben evde çekmek istiyorum dk tutuyomusunuz

Hamideersin yok canım düzensiz olduğu için tutmadım bir kez daha nişan geldi ara sıra kasılma oluyor toplaniyor nefesimi kesiyor bacağıma kramp girmişti o düzeldi çok şükür sadece belim biraz ağrıyor saat 11de kontrol doktor açılmaya bakar heralde ayy inşaAllah sağlıkla alalım kucaklarımıza ama sancin varsa evde çek git canım bende kızımda suyum gelmişti mecbur gitmiştim şimdi inşaAllah nişandan sonra sancı gelir de evde çekerim sancılarımı 🥺

Hamideersin ayy keşke söylesen de evde çeksen sanciyi canım ya şimdi hastanede rahat olamazsın

Naptınız nasılsınız 🥹😍

Aselsmoms kızlar bende 38. Haftadayım kasılmalarım oluyor krampta giriyor düzensiz ama 2 gündür akıntım yok ateş basıyor beni şimdide ağız kuruluğu ve nedense vücudum çok rahat sanki hiç hamile değilmişim gibi acabs doğum belirtisi mi

Yldzo13 kasılmalarını sancılarını takip et canım düzenli mi diye benim dün nişanım geldikten sonra ara ara oluyor kasilmalarim kasılma oldukça da belime sancı oluyor 5 dkda bire inerse doğum sancısıdır

Aselsmoms düzensiz oluyor pek dikkate almıyorum peki sizdede uzanınıca sol kasıkta sanki damar birbirinden ayrılıyormuş gibi oluyor mu