• Doğum
  • Kızlar napıyosunuz ne durumdasınızz??

Hsee 37+1 olduk bugün artik dogmasini bekliyorum kizimin ama niyeti yok 🙄🙈 kizlar bi sorum olacak bazilarinda dogumdan bi kac gün öncesi ishal migde bulantisi oluyormus sizde de oldu mu? Normalde ishal hic olmam ama iki gündür felaket ishalim var ve bugün migde bulantim basladi 🙄

_Gunes bende olmadı kuzun h ama herkeste aynı olacak diye bişey yok doktoruna sor bence yarın yediğin bişeyde dıkunmus olabilir sancın varmı

Hsee sancilarim gidip geliyor kendini cok sertlestiriyor bu ara yürürken bianda durmak zorunda kaliyorum sertlestirdiginden dolayi dürümede zorlaniyorum canim ama artik dogmasini dört gözle bekliyorum ultrasonda bile bir kere olsun yüzünü göremedik göstermedi bize kendini 🙈

• Hsee bunu yanıtladı.
      • Hsee bunu beğendi.

_Gunes allah kolaylık versin inşallah hayırlı dogumun olsun canm anlıyorum seni o sertlik bendede var ya..

Oy minnoş annesinr göstermedi mi hiç kendini :)))

Hsee 37+4 olduk gunleri sayiyoruz iste🥹 agrilar mide yanmalari bi yandan geciyo gunler

• Hsee bunu yanıtladı.
            • Hsee bunu beğendi.

_Gunes ishal olmadım miğdem bulanmadı 41+4 kadar bekletti devlet hastanesı almadı en son özele gidip sezeryan istedim iyiki istedim bebeğimin kalp atışı zayıflamış 2 gece acile gitmiştim glukoz vermişler zaten gebelık sekerım vardı

Hsee burun tıkanıklığı lavabo ihtiyacı vücut ağrısı oluyor uyku bölündükçe uyumam da zorlaşıyor canım sende uyumuyorsun gibi 😊

• Hsee bunu yanıtladı.
                • Hsee bunu beğendi.

SenaUmay ben geç kalkıyorum kuzum oncan uyuyamıyorum 😌 allah kolaylık versin canım

Hsee amin sağolasın sağlıcakla doğsunlar inşallah

• Hsee bunu yanıtladı.
                    • Hsee bunu beğendi.

Hsee Amin cümlemizin insallah canim 🤲🏻

Hsee malesef göstermedi cpk merak ettiriyor kendini 🙈

_Gunes yok kuzum şeker falan düşmedi ne bıleyım sonra fark ettim zaten hastane rezıl gibiydi her yer kan pislik

Hsee 38+5 fena hastalandım 😒 su gibi akıyo burnum afedersiniz. Gebeliğim boyunca çalıştım hasta olmadım. Sen gel evde hasta ol😔

Hsee bende bi an önce dogurmak istiyorum

Tugce3441 bazi yerler gercekten hic ilgilenmiyor insan canini hic düsünmüyorlar 😔 dikkat et canim benim de gebelik sekerim var glukoz da baya bi yükseltir sekeri