Tugcelb Aselsmoms yaa inşallah bakalım hayırlısıyla doğsalarda bizde rahatlasak artık😂 iyice zorlaşıyor zaman geçtikçe bide ha geldi ha gelecek, yada normal gelmeyecek mi zaman doluyor diye daha stres oluyor insan
Aselsmoms Tugcelb kız valla bende stres oldum nasıl gelecek ne zaman gelecek hangi şekilde gelecek sürekli aklımda sürekli dua ediyorum 😆 karnındayken daha zor oluyor iş yapması yemek yapması doğsalar da rahatlasak dediğin gibi canım 😍🤣
Mysngl Aselsmoms ben de 38+6 yım canım 38+2 de nişanım geldi hala bekliyorum 🤦♀️Bugün için kontrolümüz var hazırlıklı gel demişti doktorum gidip bakacz ne bekliyor beni bilmyrm 🥹
Aselsmoms Mysngl yaa canım benim de bugündü kontrol doktor hastaymış yarına çektik kontrolü bakalım artık açıklığa da bakar hayırlısıyla sağlıkla gelsinler kucaklarımıza inşaAlllahhh 🤲 🥺
Aselsmoms Gulsumakdgn ay valla ne zaman doğurcaz bende merak ediyorum canım 😆 benim bugündü kontrol aslında doktor hastaymış yarına çektik kontrolü
Semilk05 Aselsmoms benimde adet olcak gibi ağrılarım var ama düzensiz 😂 lohusalık çökmüş yüzüne diyolwr 2 gündür o ne demek oluyorsa 😂
Aselsmoms Semilk05 doğumun yakın demek istiyorlar canım 😅 benim de düzensiz bakalım yarın ne diyecek doktor
Aselsmoms cansualisa bebeğim doktor hastaymış bugün yarına çektik kontrolü hem rutin kontrol ultrasonla bakacak hem de açıklığa bakar heralde 😍
Tugcelb Aselsmoms evet nst de sancım çıkmadı yine, açılmamda 1 cm miş doktor biraz açıcam ben 1 2 cm kadar dedi biraz zorladı. Sonra biraz gergin geldi bana suyun gelebilir belki dedi cumaya kontrole çağırdı bakalım artık bekliyoruz ne olacak, sen naptın ?
Aselsmoms Tugcelb canım bende doktor hastaymış yarına çektik kontrolü ayy inşaAllah acilman olur squat plates hurma korunmasız ilişki merdiven inip çıkmak adaçayı böğürtlen çayı ahududu çayı kivi ananas bunları oneriyolar başlayalım bence canım 😅
Aselsmoms Buseniizz yok canım nişan geldi sadece bekliyorum bakalım bugün kontrol vardı doktor hasta olduğu için yarına çektik kontrolü 🥲
Yelkovan1 Aselsmoms 38+2 hala ne gelen var ne giden 🥹 doğurdunmu naptın nasıl ilerledi süreç anlatsana tecrübelerini
Aselsmoms Yelkovan1 yok canım doğum yapmadım henüz sadece nişan geldi bekliyorum bakalım yarın doktor ne diyecek açıklığa da bakar heralde 🥲
_aysenur8mikail__ Aselsmoms ben ne zaman yaşıcam bunu 38+1 ne sancı ne açılma ne nişan hiçbişey yok yoruldum 🙄
Aselsmoms _aysenur8mikail__ inşaAllah sende bende hepimiz de bir an önce doğururuz sağlıkla alırız kucaklarımıza canım ne zaman gelmek isterse o zaman geliyolar keyiflerine göre valla 🥺🤲
snm-ekr1 Aselsmoms senle aramızda bir gün vardı inşallah hayırlısı ile doğurursun canım.nişanın gelince hemen gitmene gerek yok sancılarının sıklaşmasını bekle öyle git ben öyle yapmıştım ikinci doğumumda ve gittiğimde 8 cm olmuş açıklık direk doğuma aldılar sende bir nefeste kurtul inşallah 😌
Aselsmoms snm-ekr1 ayy inşaAllah canım şuan sancım yok sadece bazen kasılma oluyor kasılma olunca nefesim kesiliyor bacağıma belime kramp giriyor altıma sancı oluyor ama suanlik düzenli değil inşaAllah benim de senin gibi olur 8 cm açıklıkla giderim evde çekmek istiyorum sancılarımı zaten 🤲😍
Aselsmoms Sevimefealp ayy canım ikincisi Nişan geldikten kaç saat sonra doğdu benim de 2. Doğumum olacak
Tugcelb Aselsmoms 34.haftadan beri yapıyorum zaten bunları bu kadar oldu, sanki yumuşama var ama açılman yok gibi bişey dedi yanlış hatırlamıyorsam. Onuda kontrol ederken biraz esneticem lekelenmen olabilir dedi. Hayırlısı artık bakalım bizimkilerin keyfi ne zaman gelecek😂