Aselsmoms Hkgezer doktoruna haber verseydin sezaryen olacaksan canım benim de şuan bacağıma kramp girdi geçmiyor kaç haftalıksın inşaAllah sağlıkla alırız kucaklarımıza 🥲🤍
Aselsmoms Tugcelb ayy hayırlı haberlerle gelelim canım ikimiz de inşaAllah bacagima kramp girdi sanki ilk doğumum gibi bi değişik oldum elim ayagima dolaştı 😅 kızımda suyum gelmişti inşaAllah bunda sancım gelir de evde cekip giderim sancılarımı beyefendinin keyfi nasıl isterse artık 🤣
Tugcelb Aselsmoms inşallah ya bende evde çekmek istiyorum sancımı hastanede rahat edemem diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık gelsinler artık😅
Aselsmoms Tugcelb en azından evde cekip gidince hastaneye gittiğimizde hemen doğum olur yani tabi inşaAllah 7-8 cm açıklıkla gitmek için dua ediyorum canım 😅🤲 hastanede stres oluyorum ben ilk doğumumda ne kalkmama izin verdiler ne biseye 🥴 kendi sancilarimla ilerliyodum sonra yetmeyince suni sancı verdiler 8-9 gibi girmiştim akşam hastaneye sabah 05.25 doğmuştu kızım 🥰 inşaAllah suyumuzdan önce sancimiz gelir evde çekeriz sancilarimizi 😅🤍
Tugcelb Aselsmoms yaa inşallah bakalım hayırlısıyla doğsalarda bizde rahatlasak artık😂 iyice zorlaşıyor zaman geçtikçe bide ha geldi ha gelecek, yada normal gelmeyecek mi zaman doluyor diye daha stres oluyor insan
Tugcelb Aselsmoms evet nst de sancım çıkmadı yine, açılmamda 1 cm miş doktor biraz açıcam ben 1 2 cm kadar dedi biraz zorladı. Sonra biraz gergin geldi bana suyun gelebilir belki dedi cumaya kontrole çağırdı bakalım artık bekliyoruz ne olacak, sen naptın ?
annesininkuzusuu_ Aselsmoms benim ilk gebeliğimde nişanım geldikten ertesi gün suyum geldi azar azar . Doktoruma bilgi verdim suyum gelince . O da hastaneye gelin dedi ve gittiğimde 3 cm açıklık varmış . Geri göndermedi beni , suni sancı ile ilerledik. 7 buçuk gibi verildi akşam 11 de doğum gerçekleşti
Aselsmoms annesininkuzusuu_ benim de ilk doğumumda suyum gelmişti öyle gitmiştim canım 8-9 gibi girmiştim akşam hastaneye 05.25 gibi doğmuştu kızım kendi sancılarımla ilerledim sonra suni verdiler yetmeyince şimdi nasıl olur bilmiyorum ama inşaAllah suyumdan önce sancılarim gelir de evde çekerim 🤲🤍
annesininkuzusuu_ Aselsmoms inşallah canım . Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
mucizem24-05- Aselsmoms canım bende tam bilmiyorum nişan nasıl oluyor şeffaf sümüksü geldi benim 1 damlada kan gibi bişey vardı
Aselsmoms mucizem24-05- dediğin gibi oluyor tam da canım benimki de yapışkan sümüksü hafif pembemsi sonra da kanlıydı
mucizem24-05- Aselsmoms 1 damla kan geldi bizim sadece canım 7-8 dk da bir sanci vuruyor belime öğlen randevumuz var bakalım bir avazda kurtulalım hayırlısı ile inşallah 🤲
Aselsmoms mucizem24-05- benim de sürekli geliyor nişan canım kasılma oluyor toplaniyor bir yere sürekli nefesimi kesiyor öyle olunca da belime ağrı giriyor bizim de randevu 11de bakalım inşaAllah bir avazda kurtulalım canım 🤲🤎
Semilk05 Aselsmoms hangimiz önce doğurcaz demiştim ama sen herhalde 😂 bende 38+0 dayım kızımla yalancı sancılar kasılmalar hariç hiç bişey olmadı daha. Kontrolden sonrw yaz buraya kuzum ne dicekler merak ettim
Aselsmoms Semilk05 hahahaha 😅 ayy bilmiyorum önce ben heralde canım 😆 şuan kasılma oluyor sadece o olunca da belim ağrıyor bakalım kontrolden sonra yazcam 😍
Semilk05 Aselsmoms benimde adet olcak gibi ağrılarım var ama düzensiz 😂 lohusalık çökmüş yüzüne diyolwr 2 gündür o ne demek oluyorsa 😂
Aselsmoms Gulsumakdgn benimde aynı beklemedeyim canım kasılma oluyor kasılma olunca da belime ağrı giriyor
Sevimefealp Aselsmoms canım ilkinde nişanım geldi 3 gün sonra doğurdum ikincisinde yine nişan geldi sabah akşamına doğurdum
Aselsmoms Sevimefealp ayy canım ikincisi Nişan geldikten kaç saat sonra doğdu benim de 2. Doğumum olacak