Alparslannannesi Adetime 5 gün kala test yaptım çok silik çizgi belirdi 2gun sonra biraz daha bitane yaptım daha çok belirdi bugün adetime 1 gün varken kan verdi 157,65 çıktı sizce normal mi yoksa kimyasal mi
Ginger_ Alparslannannesi hayırlı olsun canım iki güne bir kan ver değerlerin iki katına çıkıyorsa kimyasal değildir 🌸
Seval75 Alparslannannesi Benimde adetime bir kaç gün kala 150 çıkmıştı bende ilk şüphelenip idrar testi yapmıştım silik çıkmıştı gün geçtikçe belirginleşmişti bence normal hayırlı olsun ♥️🙏 2 günde 2 katına çıkıyorsa kimyasal değil yükselmesi gerek zamanla daha çok yeni 🐣
Alparslannannesi Buse-ozdmr aynen canım öyle yapicam bana da dua edin lütfen kimyasal olmasın bu sefer
Alparslannannesi Seval75 ben adetime 1 gün kala öyle test yaptım 157,65 çıktı ama idrar testini 5 gün kala yaptım çok silikti 2 gün sonra biraz daha koyulması zaten 2 dakika da belirdi ve 2gun sonra da kan verdim ama sonuç çok düşük çıkmış diye düşünüyorum ve kimyasal olmasından çok korkuyorum mm
mother2 Alparslannannesi hayirli olsun gebesin canim ❤️iki gunde bir kan ver iki katina cikarsa gebesin
Alparslannannesi mother2 valla canım kan değerim çok düşük geldi çünkü adetime 5 gün kala hayal Bi çizgi görmüştüm 1 gün kala kan verdim 157,65 çıktı sanki çok düşük
mother2 Alparslannannesi ben 54 le ogrendim bir hafta kala kuzum benim ilk 54 ikinci 150 ucuncu 336 dorduncu de 1600 kese gordum kalp atisi duydum cok sukur korkma senden dusuk ogrenenlerde var
eylulmihrasmom Alparslannannesi testle anlaşılmaz kan vermelisiniz 2 gün arayla 2 katı oluyorsa sağlıklıdır. hayırlı olsun sağlıkla alırsınız inşallah kucağınız🙏🏻
Kubbrra-87 Alparslannannesi ilk anda ciktiysa vardir degeriniz 100 küsür civari olabilir koyulugundan cizginin oyle geldi bana
Alparslannannesi Kubbrra-87 canım ilk başta adetime 5 gün kala carsamba gunu yaptım cooook silik bir şekilde vardı cuma gunu yaptim biraz daha belirgindi pazar günü kan verdim 157,65 çıktı ve bugün idrar yaptım böyle oldu acaba kimyasal mi