Cumadan beri gribim
4 ile 6 saat arayla parol iciyorum 3 gündür
Dr a gidemeyecek kadar rahatsızım
Bir sakıncası olur mu? Dr undan bilgisi olan var mı?

BBiricik benim doktorum ben soğuk aldığımda ne hikmetse günde 4 taneye kadar parol içebilirsin demişti çok geçmiş olsun

BBiricik Canım ben covid olduğumda doktorum günde dört taneye kadar parol içebileceğimi söylemişti paroldan başka ilaç verilmiyor gebelikte

Tubatgn, başlığı Parol içmenin sakıncası var mı olarak değiştirdi.

MasaAll teşekkür ederim normalde kullanılıyor ama üst üste kullanınca tedirgin oldum

BBiricik aralıkları uzun sorun olacağını sanmıyorum zaten dozu düşük 4-5 ten fazla olmasın ona dikkat edin

BBiricik benim doktorum parola müsade etmişti ama eczacı bana 6 saatten önce içmememi önermişti 😌🙏🏻

Hallerimvarbenim normalde kullanılıyor parol ama bana endise veren 3 gündür düzenli kullanınca korktum ve hala geçmedi daha kaç gün kullanırım bilmiyorum
            Aksi gibi ihlamur felan bana misin demiyor bir nebze parol iyi geliyor

MasaAll 4 ila 6 saat arayla iciyorum
              3 gündür kullandim ve hala düzelmedim daha kacgun daha kullanırım bilmiyorum korkuyorum

BBiricik Parolu kullanabilirsin canım geçene kadar benim doktorumun dediği kadarıyla öyle. Sıvıyı bol bol tüket bana parol iyi gelmemişti bolca sıvı tüketip meyve yemiştim bitki çayı içmiştim öyle toparlamıştım

BBiricik 12 haftalıkken covid olmuştum günde en com 3 tane içebilirsin demişti benim doktorum.

BBiricik canim parolun herhangi bir yan etkisi yok benim doktorum gebelikte ağrı kesici vs kullanımına karşı ama baş ağrım çok olduğu zaman günde 2 tane kullanmama izin vermişti benim doktorum bile izin veriyorsa emin ol bir sorun teşkil etmez ama zor durumda kalmadıkça kullanma sana naçizane tavsiyem 🙏

BBiricik benim doktorumda saat aralığının 6dan az olmamasını söyledi çok bir problem değil ama dikkatli olmaktan fayda var