Hamideersin Hayal02 silik var daha yeni sanırım yarın ilk idrarla tekrar deneyin yine bu şekilde çıkarsa kan verin pozitif duruyor çünkü
Hayal02 gl12cn34 Hamideersin Byzza Yarın kan veremezsem mutlaka erken gebelik testi yapcam sabahtan 🥹🥹
EmineDefneGokce Hayal02 bugün 12. Gün ve testinin böyle olması süper 😍 normalde 14. Gün test yapılır ve böyle çıkması beklenir. Hayırlı olsun 💐
Byzza Hayal02 benim de böyle çıkmıştı Allah isteyen herkese nasip etsin umarım güzel haberler alırsınız ❤️
Hayal02 EmineDefneGokce umut var diyorsunuz değil mi 🥹 geçen yıl bebeğimi kaybettim 34. Haftada yazdan beridir de uğraşıyorum gebelik için o sebeple yazdığınız her şey çok kıymetli benim için ♥️
EmineDefneGokce Hayal02 tabiki canım. Bende tek tüplüyüm çok uğraştım seni çok iyi anlıyorum . Başın sağolsun benimde 2 kaybım var rabbim kimseye aratmasın inşallah . Hakeden herkese nasip etsin bu gğzel duyguyu
CeydaST Hayal02 var gibi ama yarın tekrar alıp yap. Ben Bi kere böyle görüp var diye sevindim 2 test daha aldım çıkmadı hevesim kursağımda kaldı
Sedamete Hayal02 benim testimde böyleydi ertesi gün 9.87 ile öğrenmiştim haydi hayırlı olsun şimdiden ama yerinizde olsam hemen gider kan verirdim 🥰
Sedamete Hayal02 regle 6-7 gün vardı kan testim 9.87 çıkmıştı canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🏻
minikumutlar Hayal02 rabbim senden de olsunn darısı banaa inşş bu ay bende görürüm pozitifi inşallah sizinde vardır ama ben buradayım anniş diyor direk kan verin yarın bence testle uğraşmayın
Hayal02 minikumutlar yarın mutlaka vercem inşallah hayırlı ve güzel sonuçlar alırız 🙏🏻 bende yazdan beri uğraşıyorum doktorum bu ay tüp bebek başlayacaktı klomen kist yaptığı için başlayamamıştı malesef o yüzden adetimi bekliyorduk