Hayal02 Hallerimvarbenim Rmysbyzt Yagmur_yetkin Ezgi-okyay Sampiyon0618 Sampiyon0618 minikumutlar NobleMom nino033 Sbhtzmn Eşime erken gebelik testi aldırmamak için zor duruyorum inşallah testte bir sorun yoktur ve dediğiniz gibidir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Allah hepinizden razı olsun gece gece umut oldunuz içime ♥️
Sampiyon0618 Hayırlı akşamlar ümit vermek istemem ama bendede bu kaset sette aynı çıktı erken gebelik testide almıştım baktım bu böyle çıkınca onuda yaptım onda çıktı ve şuan 8+1 hamileyim hadi inşallah Allah gönlüne göre versin inşallah vardır 🥰
Hayal02 Kızlar adetime 5 gün var bugün bir test yapmak istedim ilk kez silik çıktı sizce hamilemiyim 🥹🥹🥹🥹
Sampiyon0618 Hayal02 sen sabah bide erken gebelik al bak bakalım ama bencede böyle çıkmıştı yada Bi kan var daha garanti
Merveincim Hayal02 bende aynı bu şekilde öğrendim hamile olduğumu :) hemen kan verin muhtemelen hamilesiniz tebrik ederim
Gonca_ergn Hayal02 adet yaklaşınca da hormonlar yükseldiği için olabilirmiş benim üç buçuk yıl sonra oldu adetime varken yapmıştım doktor soylemisti 2 3 gün geçmeli demişti
minikumutlar Hayal02 rabbim senden de olsunn darısı banaa inşş bu ay bende görürüm pozitifi inşallah sizinde vardır ama ben buradayım anniş diyor direk kan verin yarın bence testle uğraşmayın
ysmnkrc EmineDefneGokce benim de yumurtlamadan 11 gün geçti bugün ve adetim 2 gün gecikti gebelik varsa belli olur mu acaba 🙈
gl12cn34 Hayal02 bende bu şekilde öğrenmiştim hayırlı olsun ❤️ Ama kesin olmadı için yarın ya idrar testini tekrarlayın ya da kan verin
Hayal02 gl12cn34 Hamideersin Byzza Yarın kan veremezsem mutlaka erken gebelik testi yapcam sabahtan 🥹🥹