Nişan gelmesi
Kimse yok mu ??
Dilk1212 nişan doğumun yakın olduğunun belirtisi su ve sancı eşlik etmiyorsa hemen gitmeyin derim haftanız çok geç değil o yüzden müdahale etmeyebilirler
Hamideersin bende öyle düşünüyorum da etrafımda bi kaç kişi nasıl duruyorsun git falan dediler korktum açıkçası
Dilk1212 gitme bence 😁 benımde 38+3 de geldi ağrı sancı yok die gitmedim doktoruma mesaj attım ama nişan geldi ağrı sancı acı yok diye birgün sonra muayenem vardı sabah gel ozman dedi öyle gittim çatı muayenesi yaptı açılma sancı ağrı yok kendi suyunla sancımla gelmesini bekliyorum hala gelen giden yok😁 39 olduk eğer gelmezse şunu sancı baslatacak doktor normal doğum düşünüyorum
Dilk1212 ilk dogumumda nişan geldikten 5 gün sonra dogum basladı
Uygulamada okumuştum nişan gelince doktorunuza görünün yazıyordu bebek enfeksiyon kapabiliyormuş canım 😐riske atmayın
ayseyma_omer aa 5 gün ben sanki yarın doğum yapacağım gibi hissediyorum psikolojik heralde 😂
Dilk1212 evinizde ne kadar durursaniz o kadar iyi bence ben sancım olunca da son ana kadar bekleme taraftarıyım he su gelir o zaman hemen gidilmeli o riskli çünkü
[silindi]
Dilk1212 doktorunuz haber verin isterseniz ama nişan olunca kimisinden hemen doğum başlamıyor. Sancıların başlamasını bekleyebilirsiniz evde. Suyun gelmesi asıl kritik olan demişti doktorum☺️