Merhaba arkadaşlar 25 haftalığız. 19. Haftadan beri hareketlerini hissediyorum ama bi bebek hiç mi durmaz😅 ayaktayken otururken uyurken yürürken her dakika kıpır kıpır bizim bebiş. Kimisi bunun güzel bişey olduğunu söylüyo tabiki güzel bişey ama kimisi de yandın sen doğunca hiperaktif olur diyo. Deneyimliler varsa yazarsa çok mutlu olurum🫶🏻
Kıpırdak bebişler normal miii🐣
Btlklnc benimde erkek 20 hafta olduk hayla hissetmedim normal mi?
pandoraninkutusu Normal dıyorlar canım 20.haftadan sonra hıssedılıyormus genelde bizimki biraz erkencı cıktı sadece :)
Btlklnc valla kimi görsem hissediyor bir biz hissedemiyoruz😂
- Haftadayız kız benimde bebiişim. 4 gün felan oldu kıpır kıpır pıt pıt karnımda sürekli hissediyorum 🥰🥰
Bibisko bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş canım korkmana gerek yok bende erken hissettim 16. Haftam da simdi de daha cok aksamlari, uyanır uyanmaz 😀
Bibisko 36 haftayım oyle bır kıpırdıyor kı şekılden şekıle gırıyor 😂galiba cok yaramaz olacak😂bugun eşim bile dıyor bu cocuk daha karnındayken dur durak bılmıyor kalmış cıkınca😂
Bibisko 24. Haftadayım bizim kızda öyle otururken yatarken yürürken hiç durmuyor ama geceleri daha bi hareketli😂
Bibisko 28+5 haftaligiz oğlum yatmami bekliyor nezaman uzansam deli dana gibi coşuyor karnimda şaşıyorum bunlar nasıl hareketler acaba napıyor diye sjsjs
Bibisko doktor hareketleri nasıl diyor, “durmuyor!!” Diyorum, çok iyi diyor.
- Düzenlendi
Bibisko 27.haftada bir başladı şimdi 29+1 olduk kızımla hiç durmuyor hiç hele iki gün önce felan istisnasız 12 saattir kıpır kıpırdı hiç durmadı çok endişelendim yani banada öyle diyorlar hareketliyse yandın diye ama bakalım nasıl olcak :) doğruluk payı olabilir kuzenimin ilk kızı çok çok akıllı uslu karnındayken hiç hareket etmezmiş hatta kuzenim korkarmış karnımda birşey mi oldu felan diye o derece hareketsiz :) ikinci kızı hareketliymiş o doğuncada hareketli olmuş 🤣ilk hareketini 17.haftada hissetmiştim ama 27ye kadar bi durgun bi hareketliydi 27den sonra baya coştuu 🤣