Annelerr kaç haftalıksınızz kac kilo aldınız ben 25. Haftadayım 8 kilo almışım 54 le hamile kalmıştım hiç kusmam olmadı o yuzden iştahım hep acıktı ama yine de dikkat ediyorum sizce çok mu kilo almışım ? 💜♥️
Hamilelikte kaç kilo aldınız 🤰😍
Yasminkrc 27 ye iki gün kaldı 9 kilo almışım :)
Yasminkrc yani her gebede kilo değişir dikkat etmemiz gerekiyor ama bebeğimiz buyuyo artık ister istemez alicaz sağlıklı beslenirsek daha yavaş alabiliriz 14 kiloya kadar normal ☺️
Yasminkrc Yine de biraz daha dikkat ederseniz iyi olur. 30 dan sonra esas kilo alımları başlıyor bebekte de annede de. Ağırlaşıyorsunuz bir de ister istemez zorlanırsınız. 39 da 8 kilo ile bitiriyorum.nasipse🤗
- Düzenlendi
Yasminkrc 37+4
+8 kilo
Benim midem çok ekşiyor ondan yiyemiyorjm pek 😞
59 kiloyum
2aslan_annesi07 ne güzel az almışsıniz sağlıkla kucağınıza alın insallah bebisinizi ♥️
EmineDefneGokce cok gecmis olsun insallah yakın zaman da geçer
- Haftaya giriyoruz 13 kilo aldım🙈
2022bebeki aslında cok dikkat ediyorum ekmek yemiyorum abur cubur yemiyorum yani hayatım da iştahım hic bu kadar acilmamisti 🤭 bide calisiyorum hareket halindeyim insallah cok kilo almam bebisim icin yani
2aslan_annesi07 evet sağlıklı beslenmeye calisiyorum abur cubur yemiyorum ınsallah saglikla tamamlarım ☺️
Hallerimvarbenim az kalmış bebisine kavusmana ♥️ bende gelsem bir an once o tarihlere insallah sağlıkla alırsınız bebisinizi
23 haftaligim 13 kilo aldım. 47 kilo ile hamile kalmıştım 🥲