Yasminkrc Annelerr kaç haftalıksınızz kac kilo aldınız ben 25. Haftadayım 8 kilo almışım 54 le hamile kalmıştım hiç kusmam olmadı o yuzden iştahım hep acıktı ama yine de dikkat ediyorum sizce çok mu kilo almışım ? 💜♥️
2aslan_annesi07 Yasminkrc yani her gebede kilo değişir dikkat etmemiz gerekiyor ama bebeğimiz buyuyo artık ister istemez alicaz sağlıklı beslenirsek daha yavaş alabiliriz 14 kiloya kadar normal ☺️
2022bebeki Yasminkrc Yine de biraz daha dikkat ederseniz iyi olur. 30 dan sonra esas kilo alımları başlıyor bebekte de annede de. Ağırlaşıyorsunuz bir de ister istemez zorlanırsınız. 39 da 8 kilo ile bitiriyorum.nasipse🤗
Yasminkrc 2aslan_annesi07 evet sağlıklı beslenmeye calisiyorum abur cubur yemiyorum ınsallah saglikla tamamlarım ☺️
Yasminkrc 2022bebeki aslında cok dikkat ediyorum ekmek yemiyorum abur cubur yemiyorum yani hayatım da iştahım hic bu kadar acilmamisti 🤭 bide calisiyorum hareket halindeyim insallah cok kilo almam bebisim icin yani
Yasminkrc Hallerimvarbenim az kalmış bebisine kavusmana ♥️ bende gelsem bir an once o tarihlere insallah sağlıkla alırsınız bebisinizi
momlife_7 Yasminkrc 23 haftalık hamileyim 6 kilo almışım 🥹😂 ve 79 kilodan çoktım bayağı doğuma kadar ne olurum bilmiyorum ya doktor fazla almışsın dedi🥹 ne yapacağım
Yasminkrc momlife_7 ben söylemedim henuz doktoruma ama bende sağlıklı beslendigim halde almışım kilo sabahlari yumurta mi gunluk 1 tane muzumu yiyorum. Kimi hamileye bakiyorum yiyip almiyor ben de dikkat ediyorum ama almışım 😣
kbra19 Yasminkrc 16 haftalığım ilk başlarda 2 kilo verdim şuan hamile kaldığım kilodayım ama ben hiç öyle yiyemiyorum
Yasminkrc minikoglumuz zayıf hamile kalmisiniz ne güzel bebisiniz saglikli olsunda insallah kilo verilir dogumdan sonra