cananebrem Bende 12+5 bugün öğrendim. %99 kız dedi ama 10 gün sonra yine bakalım dedi. Daha alışveriş yapma dedi. Heyecanla kesinleşmesini bekliyorum.
aysenur-1681 @EsmaCeyhan_ 11+2 de tahmin etti 13 de büyük ihtimal dedi 17 de kesin kiz dedi yani yanilmadi
Dmrbs18 byzahtb bence olmaz ama nadiren de olsa olabiliyor oyuzden şuan kendinizi kaptırmayın alısveris vs yapmayın 20 haftada detaylı oluyor ondan sonra yapın net emin olmak için
byzahtb 2016201823ym 16 haftada kesin erkek erkek denildi ve 20 de birdahaki bakalım dediler anlamadılar bende şüpheye düştüm 7 Şubat gidecem bakalım erkek alışveriş erkek oğluma diye heveslen aldık ara verdim ne olucak görücez
2016201823ym byzahtb oncellikle saglikla al kucagia Allah gonlune gore versin acele etme aliveris icin son aylarda da alirsin yada hem.kiz hem.erkegin giyebilecgi giysiyler falan al
Bulutnidamommy Aselyusra 10 haftalıkken ilk oğlumu öğrendim.. şuan 3.ye gebeyim bugün de erkeğe benziyor çıkıntı var dedi.. ama yanılma payı bıraktı
EU__1718 Bulutnidamommy kız denilip erkeğe dönen duydum ama erkekte genelde yanılmıyorlar.hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsunlar da ☺️☺️
2016201823ym Bulutnidamommy bende 3.cocuguma hamileyim 14+5 de ilk erkek dendi 21 haftalık gittim.kiza benzetiyorum dedi bakalim belki.kizdir:)
Aselyusra Yani hatta standart kontrol olduğu için eşimi bile götürmedim yanımda cinsiyet aklımda yoktu. Pat diye dedi doktor. Baya net şekilde pipisini de gösterdi hatta bastırıp çıkardı elime 😃