Aysenur-2019 15+5 de bugün gittik göstermedi bi saat sonra tekrar gel dedi yine göstermedi cuma tekrar cagırdı
Mire ecem0509 evet 2 gün önce aradılar 20. Ya da 22. Haftada yapılacak dediler haftayı unuttum ikili test için 11 haftalıkken de yapanlar varmış ben nipht testi yaptırmak istiyorum ikili tarama beni korkutuyor
Mire Bbnbhjj google gir mutlu resim yaz adımları takip et sonra linki kopyala burda bir mesaja oluşturduğun yanıta yapıştır
Aleynaaaaa Bence bebeğin pozisyonuna bağlı çünkü bende 14 haftalıkken gitmiştim ama 16.haftada kesin öğrendik 🥰
byzahtb 2016201823ym 16 haftada kesin erkek erkek denildi ve 20 de birdahaki bakalım dediler anlamadılar bende şüpheye düştüm 7 Şubat gidecem bakalım erkek alışveriş erkek oğluma diye heveslen aldık ara verdim ne olucak görücez
Fulden94 @"Damla0207 Damla0207 Valla yüzdelik ihtimal bile vermedi kesinmiş gibi konuştu doktor ama ben fetal dna test yaptım zaten 10 güne orada da gelecek sonuç :)
beyzaekr EsmaCeyhan_ doktor deneyimliyse, ultrason cihazı da iyiyse tabi bebekte gösterirse 12. Haftada öğrenilebiliyor. Ben de 12. De öğrendim :)
Eymenslm Bi ben 12 de öğrenemedim iyi doktordur tahmin yapar diye gittiğim hep boş çıktı ilk çocukta da 14 de öğrenmiştim bunda da daha belli değil😅🤪
teacherandmom_ EsmaCeyhan_ Ben 12 haftalıkken öğrendim oğlumu😊 Şimdi 9 haftalık hamileyim heyecanla bekliyorum bakalım bunu ne zaman öğreneceğim