Bebegimizolsun ben yemiş olduğum meyveleri söyleyeyim muz çok yedim bu yüzden de tiksindim hatta o kadar abarttım ki günde 3-4 muz yiyordum ilk haftalarımdı ve tiksinmiştim sonrasında kivi muz ceviz badem fındık ve sütü karışım yapıp içtim bir kaç kez.
Mandalina çok yedim özellikle sabahları kabızlık sorunu kalmıyor çok iyi geliyor. Ayva çok tüketmedim normalde de çok sevmem. Portakal 1-2 tane yedim. Ama tabi yerken gün içinde yoğurtta tükettim bundan kaynaklı da kilo alımı artmış olabilir. Ben hamile kaldığımda yaz günüydü kavun karpuz çok tükettim bunlar gaz yapıyormuş o yüzden bende gaz problemini arttırdı ama dayanmıyordum. 2-3 günde bir elma yedim. Çilek, şeftali, armut yedim çileği çok abartmadım zararlı olabilir diyorlardı armut faydalı diye ondan çok çok yemeye çalıştım. Üzüm için düşük riski yapar felan dediler ama onu da çok yedim. Kayısı pek sevmem onu da çok yemedim. Bu arada meyve dışında ben normalde et sevmeyen bir insanım ama et sulu çorba felan ne bulsam yedim anlayacağın sonra doktorum meyveyi kesmemi söyledi