Buseniizz 38+0 dan selamlar Bugün ananas ve hurma deneyeceğim ama korkuyorum da gebelik başlarında ananas zararlı biliyorsunuz ki miktarı neye göre ayarlıyorsunuz tüketen annelerimiz bilgilendirebilir mi faydasını gördünüz mü
Yeni_anne01 Buseniizz ah ayni soruyu bende sormuştum canım ananası yiyen sabahina dogum yapmiş biri 😂açılma yapiyormuş ananas ve hac hurmasi eger normal dogumsa oneriyorlar
Prenses34_annesi Buseniizz ananas hakkında bir fikrim yok ama ben hurmayı 31+2 den itibaren doktorumun önerisi ile yemeye başladım etraftaki herkes açılma yapar vs vs gibi söylentiler de bulununca doktoruma danıştım hurmanın açılma değil doğum anında doğumu kolaylaştırıp pelvis kemiğini yumuşattığını söyledi 🥰
Rumeysa6115 Buseniizz ben hamileliğimin ilk başlangıcından beri abartmadan ananas yiyorum çok şükür hic bi sorun skıntı olmadı.
Yeni_anne01 Buseniizz trabzon hurmasi bebege kilo aldiriyor ama dogumla ilgisi yok kuru hurma olmasi gerek oyle diyorlar
Babykalamar Buseniizz kuru medine hurmasi almaniz gerekiyordu. Trabzon hurmasini ben butun gebeligim boyunca yedim 🤣 o dogumu tetiklemiyor. Kuru Medine hurmasi arti rahmi yumusatan acilmayi saglayan hareketlerle Desteklemeniz gerek
Buseniizz Prenses34_annesi çok teşekkür ederim sanırım yanlış hurmadan almışım ama ananası deneyeceğim 😅
Buseniizz Yeni_anne01 o zaman yemeyim hiç kalsın öyle dolapta sevmem de zaten yarın haç hurması alırım 😅
Elvancn Yeni_anne01 ben 27 haftalık hamileyim hurma doğum kolaylaştıriyormus da ben idrar yolu enfeksiyonu için Trabzon hurması önerdiler çok ta severim canımda istiyor acaba diye ikilemde kaldim yanlış mı biliyorum diye hurma var hurma var Trabzon hurması yesem sakıncası olur mu acaba
Prenses34_annesi Buseniizz rica ederim ne demek aynen ananası bende duydum yakın zamanda bende hücum edecem ananasa🤣
Buseniizz Rumeysa6115 aslında ilk aylar önermiyorlar rahim ağzını yumuşattığı için ama iyi ki bir sıkıntı olmamış kaçıncı haftadasınız
Ebrarakin Rumeysa6115 aynı bende ananas haftada yada iki haftada bir tükettim hem kabızlıga hemde ödem atmaya müthiş bi meyve ananas. 33. Haftadayım ödem şişlik namına bişey yok
Buseniizz Yeni_anne01 yok yok almasın zaten doktorum sezaryan diyip duruyor 3500 e iri diyor aman aman 😅
Rumeysa6115 Buseniizz 3500 kılo nasıl iri oluyo ya valla eskiler beş kiloyu normal doğururmuş simdi doktorlar 3500 kıloya iri diyor valla anlamadım 😁
Patricia Buseniizz benimkide aynı şeyi söyledi 3500 olursa sezaryen dedi ama benim oğlum allahtan çok kilo almıyor. Dün gittim 38+0 3117gr dı Cumartesi bakıcak yine. Ananas aldım bende hurmayla ama anacım artık herşey o kadar pahalı ki bi ananas olmuş 35tl 😂😂 bunu kaç günde bitiricez acaba
Buseniizz Yeni_anne01 biraz daha bekle ne olur ne olmaz 37 ye girince başla bence ananas yiyip doğurdum diyorlarmış 🤣
Rumeysa6115 Buseniizz ben ananas aşermistim bilmediğim için yedim sonradan ise kontrollü yedim sürekli tüketmedigin sürece bisey olmaz ki. 34+2 yim canım
Buseniizz Yeni_anne01 yok kız babası iri o yüzden ırsidir dedi doktor ama daha fazla kilo almasın diye meyveyi kesmiştik çok arada bir yiyorum 😅
Buseniizz Rumeysa6115 bende aynısını diyorum valla diyorum doğuran nasıl doğurmuş bir de eve yardımıyla evde doğuran var 😅 biraz da sezaryan olalım diye öyle diyorlar gibime geliyor burada okuyorum 4 kilo ve üzeri iri sayılıyormuş 😅