Iyi aksamlar kızlar 😊 2.dogumum olacak suan 26 haftaligiz hersey yolunda giderse tam bayram haftası 38.haftam bayram bitiyor biz 39 haftaya giriyoruz. Devlet hastanesi 2.sezaryeni kacınci haftada yapiyor bilgisi olan var mı?

Happy_001 bayramdan sonra olsun istiyorum bnde insallah 39da alır o acıyla telasla bide kalabaligi cekemem gibi geliyor malum herkesler bayramda bi araya geliyor 🤭 ilk dogumda planlı degildi o yüzden 40+5de olmustu benim 😊

ikimelekannesi45 bende 26 +5 im doğum 25 nisani gösteriyor ama sezaryen Olcam büyük ihtimalle ve 10 gün kadar erken alınca 15 17 arası alınır yani sizinki de bayram öncesine denk geliyo büyük ihtimalle doktorunda anlayışına boş olmasına bağlı özeldeyse belki günü ayarlanabilir

2aslan_annesi07 doktor baya ilgili ve naif ama evet izinli olmazsa bos olursa anca bir ihtimal bayram sonrasına kalır..24 nisanda 39.haftam basliyor benim, pazar bayram bitiyor pazartesi yani doktorumunda o gün normalde ameliyat günü ama malum devlet hastanesi olunca keyfe kaliyoruz birazcık rabbim saglıkla kucagımıza almayi nasip eder insallah