• Gebelik
  • 23 haftalık hamileyim karın ağrım var 🥹

momlife_7 valla tam anlamıyorum bebek hangi tarafta ama karnım taş gbii oluyor ve olduğunda nefesim kesiliyor sonra düzelince bebek çok hareketleniyor. Ben geçn pazartesi doktoruma göründüm. Bebeğin eşi aşağıdaydı. Ikınma kabız olma dedi bana. Sende kabız olmamaya çalış ve çok ıkınma

Mnur123 ayy valla mi ben kabız oldum ya bende de öyle sertleşiyor nefesimi kesiyor sonra bende de hareket ediyor 🙈

momlife_7 benim eşi önde diye ıkınmamam kabız olmamam gerekiyor. Sizi bilmiyorum ama bence her hamilenin çok ıkınmaması gerekiyor. Kayısı falan tüketin eğer ağrılarınız hafiflemezse doktorunuza sorun. İnşallah geçer. Benim sancım hafif ama sertleşmeleri sık. Oda bir sıkıntı yaratmaz inşallah🤦🏻‍♀️

momlife_7 benim kasıklara doğru bazen ağrı oluyor belime de vuruyor bazen uyutmuyor doktora söyledim rahim genişlemesinden kaynaklı bu tür ağrıların normal olduğunu söyledi

Mnur123 merhaba canım bana doktor öyle demedi eşi önde kabız olma falan hiç birşey demedi ya ama canım keşke okunmasaydık çok haklısın iyi değil annemde diyordu ay çok korktum ya inşallah bişey olmaz çok şükür geçti karın ağrım ama göbeğim taş gibi 🥹 kayısı alayım yarın kuru kayısı dimi sarı olanı mı 🥹

Rabia04_09 evet bende de aynısı ver bi kaç gündür aynen normalmiş bide bacağım ağrıyor ya sol bacağım 🥹

Mnur123 tek taraflı mı sertleşiyor karnınız yoksa full karnınız mı sertleşiyor

momlife_7 bende 23 haftalığım zor geçiyor hep ağrılarım var özellikle kasığımda. Zaten kasılmalarım oluyor kasığımda sağda yada solda top gibi toplanıyor canımı yakıyor bazen. Progestan kullanıyorum önlem amaçlı. Yorulunca uzun süre ayakta kalınca daha çok oluyor. Rabbim sağlıklı sıhhatli zamanında kavuşmauı nasip etsin🤲🏻🤲🏻

Mnur123 sıkıntılı olcağını sanmıyprum karık sertleşmesinin kabızlık varsa ondanda olur. Ben dğzenli magnezyum kullanıyorum kabız olmuyorum şok şükür o bağırsakalrıda çalıştırıyor

momlife_7 yok yok stres yapmayın inşallah bir şey olmaz. Ağrında geçmiş işte bir şey olmaz Allahın izniyle ama karnının sertliği sürekli mi var? Yani sertleşip geçiyor mu yoksa sürekli mi sert. Sürekli sertse bence gaz sancısı falandır kabızsınız diyedir. Evet kuru kayısı ben sarı olandan günde 3 tane hem sabah hem akşam tüketiyorum deneyin faydasını görürsünüz inşallah

Rmysbyzt bende magnezyum kullanıyorum suda eriyen tabletten. Kabızlığım yok ama karnımda baya gaz sancısı oluyor belki ondan da karnımda kasılma oluyor

Mnur123 yok canım geçiyor karnımın sertliği sürekli devam etmiyor ay valla anlamadım bebek hareket ettikçe ağrı olur mu

momlife_7 geçiyorsa sıkıntı yoktur inşallah. Yine de bir doktorunuza sorun