clarauknow Ayseelaa 38+1 olucam canım ve yarın sezeryan doğumum var 🙏🥰👼 bence erken değil gelişimini tamamlamış oluyor öyle olmasaydı doktor o güne vermezdi zaten
Ayseelaa clarauknow Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım hayırlı doğumlar hakkımızda hayırlısi olsun 🤍
cerenimmo Ayseelaa insülin mi vuruluyorsunuz diyet mi yapıyorsunuz ? Benim şuan 36+0 2780 kilosu gayette iyi dedi doktor benimde gebelik şekerim var diyet uyguluyorum
Ayseelaa cerenimmo Diyet yapıyorum cnm zaten olması gereken kilo o haftada 2600 ya da 2800 demişti dr benim biraz fazla çıkmıştı
Nurrddn Ayseelaa canım ben normal doğum yaptım 37-1 di benimki bebeğim küvezde kalmadı hani kilo konusuna gelirsek benim kızım normalde ulturasonda çok daha fazla kiloluydu 3100 du ama 2400 doğdu
Aygul_8403 Dilek_ackbas hastanede stres yapıyorum sanırm evde normel cıkıyor önceki gebeliğim dede aynı sorun vardı ilaçta kullanıyorum o yuzden alalım dedi doktorum senide bebeğide üzmeyelim dedi 36dan sonra sorun olmaz diye biliyorum cnm
Dilek_ackbas Aygul_8403 bende de öyle oldu bugün gittim protein kaçağı çıktı 24 saat idrar toplayacağım bende Salı günü kontrolüm insallah hayırlısı olsun rabbimden hepimiz için 🙏