babysevgi Nisa46 ilk bebegim kızdı ekşiden baska bişey yiyemedım . Şimdi 2.kızım oluyor sadece tatlı yemek istyorum
Hulyakkus Nisa46 ilk 2 ay limona dadanmistim 😂 başka ekşi şeyler falan mevsimi değil canımız çeker falan diye yazmayim😅 sonra limondan tiksindim tatlı şeylere yöneldim 😅 erkek kısmetse
Sellmaseellma Nisa46 hem tatlı hem tuzlu hem ekşi yiyorum oğlum olacak yediklerinle cinsiyet ayıramazsın
Annecim58 Nisa46 oğlumda ekşi yedim tatlı istemedim şimdi de ekşi hiç istemedi canım hep tatlı yiyorum ama buda erkek 😅💙
Yaseminturan_ Nisa46 Tuzlu ekşi acı baharat yerdim işki erkek ikincisi de erkek ,hiç tatlı yemedim gibi bir sey:)
Momy_eyyuptalha Nisa46 tam tersi aşırı turşu limon vişne meyve suyu bağımlısıydim oğlum oldu limonu tuzlayıp yiyordum ama içim rahat etmiyordu 😂oğlum solumdaydi bide 🥰
2oglusannesi Nisa46 ogluma hamileyken eksi ve tuzluya düştüm. Asla tatlı yiyemedim. Tuz limon en sevdiğim ikiliydi. Şuan ise tatliya meyilliyim kız diye içimden geçiyor bakalım hayırlısı 😄
Eliffatih63 Nisa46 ben ilk haftalardan itibaren acı ve ekşi aşeriyordum 22.hafta olduk halende aynı cinsiyetide erkek 💞 🧿