Nisa46 Kızımda tatlı yedim bunda da az önce limon suyu içe içe midemi ağrıttım ye ekşiyi çıkar ayşeyi doğrumudur🤓
Btlklnc Nisa46 yanlıs canım :) tatlıdan tiksindim 3 ay agzıma sokamadım oglum olacak ama suanda da tatlı hastasıyım acıdan eksıden uzaklastm
Aysenur222 123esr_ evet bak bunu birinden daha duydum erkekler aslında tuzlı yediriyoru bende öle hep tuzlı cips kiraker yada tatlı böle gidiyor uz bakam cinsiyet az kaldı
evrem321 Asla canım tatlı istemedi hep tuzlu ekşi yedim ve baştan beri hep erkek hissettim ayrıca çok kusmamda olmadı oğlumuzu bekliyoruz şuan 🤗🤗
Gamzeygc Nisa46 hamileligimin ilk başı tatlıdan tiksiniyodum bildiginiz hep ekşi istiyodum herkes kız diyodu..Ama oglum olucak Allahın izniyle çok şükür.. Bence hiç yedigimizle, içtigimizle alakası yok.
minik_koala_ve_annesi Nisa46 hamileyken cok yedim aci 😇hatta hamile oldugumu bilmeden bir oturmaya katilmistim tursu da normalde yemem kadindan cekinerek 2..tabagi istedim🤭 ordakilerde yoksa bisey mi var dedi yok dedim guzel olmus hosuma gitti dedim 3 gun sonra ogrendim😅😅
_momsssss Nisa46 ben mesela hiiiç hiiç tatlı şeyleri yiyemiyorum böyle del gibi yani anca ekşi şeylerrr hep ekşi hatda tuzlu vee oğlum geliyoo inşAllah Allah nasip ederse🤲🏻🥹💙🙏🏻
3kuzuAnnesiyim Nisa46 eger dogruysa görcez 2 kızımda ekşi acu tursu yerdım bundada tatlı yıyorum. Cınsıyetı kız dıe hıssedıom ana doktor daha bsy demedi
Rubycikolatam Nisa46 4.hamileligim hepsindede deli gibi turşu limon yesil zeytin erik yedim SONUÇ hepside erkek kızım olmadı 😂