Eşimle isimlerimizin birleşimi olduğu için erkek olursa bu ismi düşündük erkek için nasıl bir isim sizce :)
Kayra ismi nasıl sizce ?
Esomom çok güzel kız ismi de olur bence
Esomom beğendiğim bir isim.Erkek olsaydı biz de Kayra ismini koyacaktik 😍
Çok güzel bir isim anlamı da güzeldi; bende istiyordum eşimin yakın akrabalarından birinde var diye koymak istemedim
Zeyneppp96 kız olursa güneş ismini koymak cok istiyorum erkek olursa fikrimiz yoktu isimlerimizin sonlarını birleştirdik berkay Esra Kayra hoşumuza gitmeye başladı gibi kararsızım daha düşüncem ama sormak istedim 😍
Yenianneeee anlamı çok farklı şeyler çıkıyor siz ne duymuştunuz anlamını. Merak ettim :)
Summerwine kıza da konuyor arkadaşımın yeni kızı oldu Kayra koydular 🤦🏽♀️
Sevvl ben kız için beğenmiyorum ya tınısı bana eril geliyor o yüzden tercih etmedik
Bence güzel isim bizde oğlumuza koymayı düşünüyoruz 🙃
- Düzenlendi
Summerwine valla heryerde unisex çok var bende hatta şahsen unisex isim sevmiyorum koyma demiştim ama
Esomom bende onu takacaktım şimdi gördüm bu uygulamada bi kaç kişi Kayra ismi sakıncalı tanrı denkmiş diyor öyleyse takmam başka isim bulacam
Görümcemin oglunun adi kayra alp ama onlar tabi tek kayrayi kullaniyor😊 bence güzel bir isim ama anlami bilmiyorum🙈
Esomom sayılan birinden gelen iyilik
Minibebe koyabilir misiniz dediler mana çok önemli bence canım araf ismi de güzel mana önemli
Yeğenim miran ağalar ağası beyler beyi anlamı çok taşıyor görsen ağa hareketler doğduğu günden beri ayakları üst üste
PEKİ ÇEVRESİNDE KAYRA İSİMLİ BEBEĞİ OLAN TANIDIĞINIZ VARMI ? Çocuklar isminin anlamını taşırmış ya nasıl huylu oluyorlar merak ettim