Esomom Eşimle isimlerimizin birleşimi olduğu için erkek olursa bu ismi düşündük erkek için nasıl bir isim sizce :)
Snglseyma Esomom bende onu takacaktım şimdi gördüm bu uygulamada bi kaç kişi Kayra ismi sakıncalı tanrı denkmiş diyor öyleyse takmam başka isim bulacam
Esomom Zeyneppp96 kız olursa güneş ismini koymak cok istiyorum erkek olursa fikrimiz yoktu isimlerimizin sonlarını birleştirdik berkay Esra Kayra hoşumuza gitmeye başladı gibi kararsızım daha düşüncem ama sormak istedim 😍
Yenianneeee Çok güzel bir isim anlamı da güzeldi; bende istiyordum eşimin yakın akrabalarından birinde var diye koymak istemedim
Sevvl Summerwine valla heryerde unisex çok var bende hatta şahsen unisex isim sevmiyorum koyma demiştim ama
Minibebe Snglseyma bende kayra düşünüyorum anlami tanrı dediler müftülügü aradım dinen caiz koyabilirsiniz dediler.
Kalbiimde2can Görümcemin oglunun adi kayra alp ama onlar tabi tek kayrayi kullaniyor😊 bence güzel bir isim ama anlami bilmiyorum🙈
Snglseyma Minibebe koyabilir misiniz dediler mana çok önemli bence canım araf ismi de güzel mana önemli Yeğenim miran ağalar ağası beyler beyi anlamı çok taşıyor görsen ağa hareketler doğduğu günden beri ayakları üst üste
Minibebe Snglseyma ama dinen anlamı tanrı demek deil eski mitolojide tanrı demek TDK göre tanrı tarafından gönderilen yapılan iyilik lütuf demek anlamı çok güzel
Esomom PEKİ ÇEVRESİNDE KAYRA İSİMLİ BEBEĞİ OLAN TANIDIĞINIZ VARMI ? Çocuklar isminin anlamını taşırmış ya nasıl huylu oluyorlar merak ettim